torstai 18. lokakuuta 2012

Yhdestä unelmasta

Olen jo pitkään seurannut fitnesskisoja ja ihaillut niitä kovalla työllä ansaittuja kroppia. Siinä parikymppisenä jo haaveilin itse hyppääväni fitnesslavoille. Silloin suunnitteilla oli vapaaohjelmallinen fitness-sarja. Hommassa kävikin vaan niin, että kun menin tanssitunneille vaparia tukevana harjoitteluna, vei tanssi tämän tytön kokonaan ja fitnesslavat unohtui kokonaan.

Bikinisarjan rantauduttua Suomeen oma mielenkiinto nousi taas uudelle tasolle ja on kasvanut kasvamistaan. Alkuun toki en itse ajatellut lavalle kapuavani, mutta nyt sekin ajatus on jo muhinut jonkin aikaa päässä. Mitään päätöksiä en ole vielä tehnyt suuntaan taikka toiseen, sillä rahatilannekaan ei vielä antaisi periksi. Jotain kuitenkin päätin tehdä ja aion sunnuntaina mennä Pro Elite Teamin try out-dayhin. En siis varsinaisesti hae tiimiin tällä kertaa, mutta haluan kuulla olisiko minussa potentiaalia tuohon lajiin. Jos potentiaalia on, aion järjestää asiat niin, että joskus lavalle pääsen. Jos taas tuomio on toisenlainen, jätän lavat suosiolla väliin ja keskityn kropan muokkaukseen vain omaksi ilokseni harrastusmielessä.


Pitkä ja kivinen tiehän minulla tulee olemaan edessä jos kisakuntoon joskus aion päästä. Olen nähnyt sellaisia muutostarinoita, että uskon kaiken olevan mahdollista jos vaan työtä tekee tarpeeksi. Itse sitä on vaan niin sokea omalle kropalleen, etten osaa arvioida esimerkiksi onko rakenteeni sopiva. Bikinisarjassa kun lihasmassaa ei hankita kovin paljoa, on rakenteella suurempi merkitys. Sen verran lihasta kuitenkin pitää olla, että töitä sen kunnon eteen joutuu tekemään.

Jos joku ei tiedä minkälaista kuntoa bikinifitneksessä haetaan, kannattaa tsekata Anna Virmajoen kuvia! Anna on loistanut kirkkaimpana suomalaistähtenä lajin rantautumisesta asti ja on voittanut kaikki kisat Suomessa ja napannut Arnold Amateur kisassa kolmannen sijan sekä euroopan- ja maaimanmestaruuden. Maailmanmestaruuden voitettuaan Anna nappasi Pro-kortin ja kisaa jatkossa ammattilaiskisoissa. Annassa on kyllä kaikki kohdallaan. Siinä siis hieman tavoitetta!

Anna Virmajoki
Kuva: Timo Laaksonen (pakkotoisto.com)

Nyt saakin sitten jännittää tuota sunnuntaita ihan huolella. Entten tentten teelikamenten...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti