sunnuntai 21. lokakuuta 2012

PETTOD

Tänään se siis oli. Pro Elite Teamin Try Out Day. Itse en tuosta pahemmin stressiä ottanut, mutta pientä jännitystä oli kuitenkin ilmassa, vaikkein itse tiimiin hakenutkaan. Hyvissä ajoin pakkasin kamppeet mukaan, ettei mitään oleellista jäänyt pois, oli hurjasti muistettavaa kun piti ottaa mukaan biksut ja korkkarit :D

Luottokampaajani Lena (The G.O.S.) tuli kanssa tapahtumaan mukaan ja sainkin häneltä kyydin. Iso kiitos siis Lenalle hiusten lisäksi kyydistä! Kaksi blondia kun oli liikkellä oli katastrofin ainekset kasassa, mutta löydettiin perille vaan yhden väärään liittymään nousun jälkeen ja sekin voidaan pistää navigaattorin sekoilun piikkiin :D

Itse jännitin ehkä eniten sitä kuinka paljon tuonne ylipäätään tulee porukkaa. Eihän se omaan tilanteeseen mitenkään vaikuttanut, mutta joku siinä jännäsi, että tuleeko sinne vaan pari muuta meidän lisäks vai onko siellä sitten älyttömän paljon porukkaa. Toinen jännityksen aihe oli, että olenko tyyliin ainoa joka siellä löysemmässä kunnossa selluperseeni kanssa, mutta kaikennäköistä porukkaa siellä sitten oli.

Olisko meitä ollut sitten joku noin 30-40 hakijaa siellä. Suurin osa haluaa bikinilavoille, seuraavaksi suosituin sarja olikin body fitness. Kolme tyttöä haki fitnekseen (eli vapaaohjelmallinen sarja) ja paikalle saatii myös yksi mies! Tiimi ehti ilmoittamaan facebookissa vasta eilen, että myös ottavat tiimiin myös miesten sporttifysiikkakilpailuun (Men's Athletic Physique) tähtääviä miehiä. Tuo laji on siis vasta rantautumassa suomeen, lisätietoja voi lukea täältä: Bodylehti

Tuossa sarjassa on miesten kunto kyllä just sellanen joka miellyttää ainakin tämän naisen silmää, vaikka kyllä nuo perinteisemmätkin kehonrakentaja uppoo ihan hyvin. Voisin uskoa, että sporttifysiikkakilpailijoiden kunto kelpaa myös niille naisille, jota eivät pahemmin keholajeja muuten seuraa, eivätkä välitä kovin lihaksikkaista (eli oikeasti eivät taida välittää liian kireistä) miehistä. Ainakin tämän tytön kuola taitaa valua jos noita kisoja joskus menen seuraamaan :P

Takaisin päivän ohjelmaan ... eli alussa Minna kertoi hieman yleistä asiaa päivästä ja tiimistä. Sen jälkeen saimme kyselylomakkeet, jotka täytettiin ja sitten olikin jo aikaa keventää vaatetusta. Kaikki pääsivät siis vetämään kisaposetukset valmentajien ja muun tiimin eteen. Body fitness ja Bikiniporukalla pääsiin ihan kunnon "vertailuihin" eli siinä oli aina noin 5 tyttöä rivissä kun asennot tehtiin.

Yllättävän nopeasti tulikin jo omakin vuoro eikä siinä pahemmin ehtinyt jännittämään etukäteen. Salissa kuitenki oli vilpoisa ja siihen yhdistettynä pieni jännitys, niin kyllä siinä sivuasennoissa etenkin tuppasi vähän tärisemään :D Olis kyllä mielenkiintosta nähdä ne omat poset kun niitä ei pahemmin ole harjoitellut etukäteen. Tulipahan sitten tehtyä ekat poset ihan kunnon rivissä bikineillä ja korkkareilla varustettuna.

Fysiikoiden tarkistamisen jälkeen oli pienet haastattelut vielä jäljellä. Itse tosiaan kysyin lähinnä palautetta rakenteesta kun rahatilanne ei tällä hetkellä anna perikisi valmennukseen, vaikka olisinkin siihen päässyt. Nyt tosin en saa tietää olisinko päässyt vai en. Sain kuitenkin kannustavaa palautetta, että esiintymiskokemus on plussaa ja rakenteesta on vaikea sen tarkemmin sanoa ennen kuin ollaan lähellä kisakuntoa, mutta ei se rakenne nyt ainakaan mikään susihuono ole kun kehotettiin vaan jatkamaan ja kerrottin, että ensi keväänä varmaan järjestetään uusi hakupäivä kevään kisojen jälkeen.

Kyllä se nyt siis on sellainen homma, että tämä tyttö laittaa sen tähtäimen sinne bikinilavoille! Tarkempaa ajankohtaa en osaa vielä määritellä, mutta eiköhän semmonen 2-4 vuotta olis sellanen hyvä haarukka mihin tähdätä. Ensin pitäisi saada duuniasiat kuntoon, jotta saan riittävästi rahaa. Tämän hetkiset työthän riittävät juuri ja juuri elämiseen, mutta mihinkään ylimääräiseen ei kyllä ole varaa.

Jos jollekin tulee hyviä ideoita mistä saisin töitä (joista saa varmaa palkkaa) joita voisin tehdä noin 20-30 tuntia viikossa kuitenkin niin, että illat ovat vapaana sillä tankotanssi- ja voimisteluohjauksista en aio luopua, niin saa kertoa!

Omalla kameralla ei tullu otettua kuvia, mutta täytyypä katsella jos tiimi jotain kuvia tuosta päivästä julkaisee, niin nappaan kyllä heti myös tänne ;)

2 kommenttia:

  1. Mahtis tavoite :) me tullaan sit kannustamaan kisoihin. Tsemppistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna, tsemppiä tässä urakassa tarvitaankin ja paljon!

      Poista