keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Missä mennään?

Oli tarkoitus päivitellä blogia ahkerammin heti viime kuun puolenvälin jälkeen, mutta hiljaista on ollut. Olen hyvin pitkälti rutiini-ihminen eli niin kauan kun asiat menee samalla kaavalla, on ne helppo toteuttaa. Nyt tilanteet on koko ajan hieman eläneet ja kunnon rutiineja ei ole päässyt muodostumaan vielä.

Kartoitetaanpa ensin hieman työtilannetta:

Päätin vähentää yötöiden määrää radikaalisti, sillä tulot eivät olleet toivotulla tasolla ja pääkoppa rupesi temppuilemaan. Kummasti nousi työmotivaatio tuon vähentämisen ansiosta ja tienaan melkeinpä paremmin tekemällä vain 2 iltana viikossa töitä 6 illan sijasta.

Tankotanssitunteja ohjaan edelleen ja tämän syksyn uutuutena olen päässyt ohjaamaan lasten harrastevoimisteluryhmiä kokeneempien ohjaajien seurassa. Näistä hommista sentään on tuntipalkat eli varmoja tulojakin on sen verran, että vuokran saa maksettua.

Elämä ei siis ole ruusuilla tanssimista rahallisesti, mutta saan tehdä töitä joista nautin ja opin koko ajan uutta. Kolikolla on siis aina kaksi kääntöpuolta ja tällä hetkellä valitsen mielummin ne mukavat työt ja pienen palkan kuin vähemmän mukavan työn ja hyvän palkan.

Entäpä ne treenit?

Treenitkin ovat olleet hieman epämääräisempiä. Dieetin jälkeen tuli pientä taukoa salitreeneistä, mutta nyt taas on salikorttitaskussa ja yritän saada ympättyä salitreenit fiksusti kalenteriin. Fit Farmin Lite-valmennuksessa siis olen In Shape ryhmässä ja huh huh kun on rankka treeniohjelma!

Tankotanssitreenit on vähentynyt, sillä voimisteluohjaukset menevät päällekkäin nelostunnin kanssa, jolla treenasin kesällä. Spinnytreenit vielä mahtuvat kalenteriin, mutta olen sairastellut ja muutamia tunteja on peruttu vähäisen osallistujamäärän takia, joten kovin aktiivisesti ei ole spinnylläkään tullut treenattua. Treeniä on siis tullut lähinnä tuntien suunnittelun ja ohjaamisten ohessa.

Telinevoimistelutreenitkin ovat vihdoinkin startanneet. Alunperin oli suunnitelmissa käydä vain kerran viikossa tunnilla, mutta yötöiden vähentämisen vuoksi sainkin nyt mahdutettua myös toisen tunnin viikkoon. Mielenkiinnolla odotan, mitä tässä syksyn aikana ehtiikään oppimaan ryhmän mukana. Vielä kun tuohon saisi yhden yksityistunnin mukaan, niin olisin erittäin onnellinen, mutta budjetti ei tällä hetkellä anna periksi siihen luksukseen.

Onkos ne ruokailut pysynyt ruodussa dieetin jälkeen?

On ja ei. Pääsääntöisesti syön kyllä Fitfarmin ohjeiden mukaan, mutta olen syönyt ohi ohjeiden lisäämällä ruokamääriä ja herkuttelemallakin. Dieetti itsessään sujui erittäin mukavasti, mutta jotenkin kroppa meni ihan sekaisin dieetin päätyttyä. Kuukautisethan jäi pois heti dieetin alettua eikä niitä ole näkynyt sen kummemmin. Tarkoituksella olen siis syönyt yli kulutuksen, mutta eipä sekään näköjään ole auttanut. Olen myös kärsinyt nukahtamisvaikeuksista, mutta ne alkavat olemaan parempaan päin jo.

Tällä hetkellä siis yritän löytää sopivaa tasapainotilaa, jolla tämän kehon saisi toimimaan. Yritän kovasti opetella kuuntelemaan kehon signaaleja ja toimimaan niiden mukaan.

Nyt alkaa olemaan jo sen verran "läski" olo jo, että nyt täytyy nuo ylimääräiset herkuttelut jättää kokonaan pois ja koittaa löytää sopiva tasapaino ruokailuiden ja treenien välille. Nuo ruokaohjeet kun on suunniteltu sopimaan treeniohjelman kanssa yhteen ja oma kulutus on suurempaa tankotanssin ja voimistelun ansiosta, niin joutuu hieman modamaan omin avuin tuota ruokavaliota.

Vaa'alla en ole uskaltanut käydä vielä, mutta kaipa se täytyisi jossain vaiheessa käydä vilkaisemassa missä lukemissa mennään tällä hetkellä ja mihin suuntaan se lähtee kehittymään.

Tässä nyt hieman pintaraapailua siitä, mitä tässä välissä on nyt tapahtunut. Toivottavasti saan pian rutiinit taas kasaan ja pääsen elämään ihanaa tylsää elämääni tykkämälläni tavalla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti