torstai 11. lokakuuta 2012

Positiivisia yllätyksiä

Kävin tiistaina jättämässä passihakemuksen, sillä huomasin passini vanhentuneen ja olen lähdössä kuun lopussa Tallinnan risteilylle enkä halua ottaa riskiä, että reissu katkeisi ennenkuin ehtisi alkamaankaan kun ei ole virallista henkilöllisyystodistusta. Minulla ei siis ole henkilökorttia ja valitsin mielummin passin jos tässä sattuukin tulemaan ulkomaan reissuja muutenkin.

Olin henkisesti varautunut, että passin saaminen voi mennä niukoille, sillä olin kuullut huhua, että käsittelyssä olisi ruuhkaa tällä hetkellä. Hakemusta jättäessä minulta kysyttiin riittääkö viikon toimitusaika, joka on siis normaali aika saada tuo passi halvimmillaan. Pikatoimituksesta (2-3 päivää) joutuisi pulittamaan 14€ lisää jos passin tuossa ajassa haluaisi.

Noh, tänään herätessäni sain jo ilmoituksen, että passi on noudettavissa. Melkoisen nopeaa toimintaa siis, vaikken tuota pikatoimitusta edes pyytänyt saati maksanut. Monesti sitä saa kirota kun asiat venyy ja venyy, mutta näköjään toisinpäinkin välillä tapahtuu.

Toinen erittäin positiivinen yllätys oli ensimmäisen yhteistyökumppanin saaminen. Olen mieltänyt sponsoroinnin enemmän huippujen ja julkisuudessa enemmän pyörivien jutuksi, mutta nyt minullakin on ihka oikea sponsori!


Luottokampaamoni nimittäin lähtee sponsoroimaan minua. Esiintyjänä minulle on tärkeää, että hiukset on kunnossa ja kaikki naiset ainakin tietää kuinka paljon rahaa hiuksiinkin saa helposti uppoamaan ;) Mukavaa, että nyt tuohon menoerään saa hieman kevennystä ja hiukset pysyvät kuosissa! Edellisestä kerrasta on nimittäin vierähtänyt jo tovi ja kuontalo kaipaa tuunausta. Ensi keskiviikkona siis pääsen käsittelyyn ja lupaan laittaa kuvapäivitystä tulemaan!

Tarkemmat tiedot paikasta löydät täältä: Yhteistyössä

Tänään oli taas voimisteluohjauksia ja tällä viikolla lapsien vanhemmat saivat tulla seuraamaan treenien kulkua. Normaalisti vanhemmat jättävät lapset treenaamaan omillaan ja puuhastelevat jotain muuta välissä. Näin lapset pystyvät paremmin keskittymään itse treeneihin. Kyllä sen tänään huomasi, että lapset olivat jotenkin levottomampia kuin vanhemmat oli siellä salin reunalla. Toivottavasti se tosiaan johtui noista aikuisista eikä siitä, että alkavat testamaan meidän ohjaajien rajoja jatkossakin :D

Kivaa tuo puuha kuitenkin on, vaikka alkuun mietinkin kuinka osaan noita lapsia ohjata. Siitä tulikin mieleen vielä kolmas positiivinen yllätys tähän, sillä Sisun taloussihteeri, joka oli eilenkin meidän mukana ohjaamassa kertoi, että pärjään hyvin ohjaajana. Oli todella mukava kuulla tuo etenkin juuri kun eilen pääsi ottamaan jo hieman isompaa roolia. Oikealla suunnalla siis ollaan, vaikka kehittymisen varaa on vielä paljon =)

Nyt katsomaan Dancen tuoreinta jaksoa! Ei ole facebookkiakaan uskaltanut vilkaista, ettei tule spoilauksia illan tapahtumista. Toivottavasti Haza saa tänään ansaitsemansa määrän ääniä, sillä hännillä tuon parin ei olisi kuulunut missään nimessä olla. Itselläni toki on ehkä ne vaaleanpunaiset silmälasit Hazan suorituksia katsoessa, sillä Haza on ollut yksi omista tanssiopettajista Hip Hop Housella. Ehdoton ykkössuosikki tuossa skabassa.

Tässä linkki viime viikon upeaan vetoon: Hazan ja Jukan sydäntä riipaiseva Jazzi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti