lauantai 13. lokakuuta 2012

Treeniä ja rynkytystä

Eilen pääsi taas treenaamaan tangolla spinnytunnille pitkästä aikaa. Haastetta kyllä edelleenkin tuntuu riittävän ihan perusasioissakin. Maailman huiput kun saavat näyttämään sen niin helpolta, niin meinaa ihan masentaa kun omat voimat ei tunnu riittävän ei sitten millään. Ahkeraa treeniä vaan, niin ehkä se sieltä vielä joku päivä tulee!

Tässä pieni klippi treeneistä ja yllätyksekseni tekeminen näyttää kevyemmältä kuin miltä se tehdessä tuntui!


Treenitunnin jälkeen oli vielä pari tuntia ohjausta, sillä tuurasin striptease-tunnin ja sen jälkeen vedin vielä yksityistunnin Sisun poppoolle. Ennen kauden alkua Sisu järjesti saunaillan, jossa päästiin tutustumaan muihin työntekijöihin ja siellä tuli juteltua tankotanssistakin. Pari ohjaajaa sitten innostuivat tuomaan joukkueensa kokeilemaan tankoilua.

Tuntien jälkeen olikin kiire piipahtaa kaupassa, syödä ja meikata, sillä tuli hieman lyhyellä varoitusajalla kutsu baaritöihin. Olin kyllä pyytänyt tätä viikonloppua, mutta tilaa ei ollut aiemmin. Kummasti noita viime hetken peruutuksia vaan aina tuppaa ilmenemään, että töihin kyllä pääsee.

Yöunet jäi hieman lyhyeksi, sillä töissä toki meni myöhään ja tänään oli jo aikainen herätys, sillä minulla oli reggaetonworkshop ohjattavana Pole Academylla. Tänään keskityttiin siihen pehvan veivaamiseen. Alkuun tehtiin ihan vaan lattialla tekniikkaharjoituksia miten sitä lantiota voikaan liikutella. Sen jälkeen sitten tehtiin minuutin kestävä koreografia myös tankoa käyttäen, jossa hyödynnettiin juuri opittuja asioita. Hyvin kyllä tytsyt veti!

Syksyn aikana olisi pari vastaavaa workshoppia vielä edessä, mutta toisessa osassa keskitytään enemmän rintakehään ja kolmannessa osassa sitten olkapäiden ja käsien käyttöön. Täältä löytyy tarkemmat tiedot: Pole Academy: Kurssit

Pakko jakaa tähän vielä yksi ruokamoka, jonka tein. Yleensä haen lihat vähän isommista kaupoista, mutta eilen jouduin tyytymään lähisiwan tarjontaan. Noh, piti ottaa naudan paistijauhelihaa, mutta olin jotenkin ajatuksissani pakettia napatessa, että nappasinkin vahingossa sitä rasvasta sika-nautajauhelihaa. Kylläpä oliki jännä huomata kuinka inhottavalta se maistui kun jauhelihoista on tullu kiskottua enimmäkseen kalkkunan paistijauhelihaa viime aikoina. Sentäs otin vaan yhden paketin, niin pääsee tän päivän aikana eroon tuosta ällötyksestä xD

Pssst. GOSissa on tällä hetkellä harjoittelija, joten nyt on mahdollisuus saada hiukset kuosiin halvemmilla hinnoilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti