lauantai 20. lokakuuta 2012

Telinevoimistelua

Mä oon kyllä niin hurahtanu tuohon telinevoimisteluunkin. Tänään siis oli taas voimistelutreenit ja huh huh mitkä treenit taas oli. Alkulämmittelyki oli jo ihan tappoa kun juostiin paikallaan ja tehtiin lihaskuntoa pehmeän maton päällä. Sain taas huomata myös tän mun tasapaino-ongelman, sillä kipiteltiin myös puomeja pitkin menemään. Matalilla puomeilla mentiin ihan juoksuvauhtia, mutta korkeemmilla sitten ihan käveltiin. Korkeemmalla tuo mun korkeenpaikankammoki vähän toi lisää haastavuutta.

Noi kammot kyllä vaikeuttaa tosi paljon tekemistä aina. Jotenki sitä menee vaan aina niin lukkoon, että yksikertasetki asiat vaikeutuu ihan älyttömästi. Lattiantasolla on aina mukava tehdä, mutta heti kun mennään vähänkin korkeemmalli, ei mistään tule enää mitään.

Tangolla pystyn tekemään jo melko korkeallakin paljon juttuja. Vanhalla studiolla oli neljä metriä korkeutta ja kyllähän siellä ihan ylhäällä tuli temppuiltuakin. Sitten kun samalle korkeudelle pitää nousta tikkaiden päälle tai mennä istumaan rengastrapetsille, alkaa sydän hakkaamaan ja hikeä puskee päälle, tärisyttää, on vaikea hengittää ... :D

Renkaan alareuna oli sellaisella korkeudella, että siihen ylettyi vain hyppäämällä.
Olin siis ihan paniikissa, vaikka vain istuin tuossa :D

Harjoiteltiin tänään aika paljon ponnistamista ja täytyy kyllä sanoa, että sekin on mulle tosi haastava asia. Ponnulta ja permannolta tehtiin jännehyppyjä, lentokuperkeikkoja ja voltteja patjoille. Noissakin taas huomas, että mitä korkeampi se patja oli, mille piti hypätä, sitä enemmän pääkoppa temppuili ja sitä vähemmän pystyi kroppaa kontrolloimaan. Sitkeästi silti yritin ja ehkä noistakin peloista pääsee eroon kun vaan säännöllisesti pääsee treenaamaan ja huomaa, ettei siihen kuolekaan.

Loppuun tehtiin vähän voimaa renkailla. tehtiin punnerruksia ja itse tyydyin tekemään polvet korokkeella, sillä eilen tosiaan juuri olin treenannut rintaa salilla. Ens kerralla pitää kyllä kokeilla suorinvartaloin, että sais sitä voimaaki sitte kasvatettua. Tehtiin myös liikettä, jonka nimeä en kyllä tiedä, mutta koitetaan selittää eli jalat nostetaan edestä ylös ja sieltä taakse mahdollisimman alas ja samaa reittiä takasin. Tuossa näköjään oli voimat kasvanu verrattuna siihen mitä oli silloin talvella/keväällä kun otti yksityistunteja. Silloin ei ollu toivoakaan päästä omin voimin takasin, mutta nyt pääs takas jo jos jätti vähän vajaaks sen alasmenon. Ens kerralla sit koko juttu omin voimin eiks jeh ;)

Olin ajatellut käyväni vielä salilla voimistelutreenien jälkeen, mutta oli sen verran rankat treenit tänään ettei siellä salilla olis saanu riittävästi tehoja enään irti. Tänään olis ollu vielä vuorossa jalkatreeni ja siihen kyllä täytyy olla paukkuja riittävästi, että sen jaksaa edes vetää läpi. 

Poikkeuksellisesti olenkin vapaalla tämän illan, joten kohta lähden leffaan katsomaan Medusan perintöä. Huomenna sitten onkin sen yhden unelman tuomiopäivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti