keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Hyvin menee, mutta menkööt!

Eipä tullut eilen päivitystä, vaikka oli tarkoitus kirjoitella. En avannut päivällä konetta lainkaan vaan puuhastelin kotona kotia siistimmäks. Illalla sitten kun töiden jälkeen koneen avasi, humpsahti aika ihan huomaamatta ja juuri kun olin tulossa kirjoittamaan tajusin kellon olevan jo 12. Kone oli siis laitettava kiinni, jotta pääsen ajoissa nukkumaan.

Ilta rutiineista on siis tullut pidettyä hyvin kiinni ja uni on tullut melko hyvin. Kerran tai pari herään yön aikana vessaan, mutta suunta on selkeästi parempi. Paremmin nukutut yöt vaikuttaa todella paljon päivän jaksamiseenkin ja tosiaan tuntuu, että tää elämä on yhtä hymyä vaan, vaikka niitä vaikeuksia ja huonojakin hetkiä toki mahtuu sekaan.

Eilinen iltahan menikin Pole Academyllä mukavasti. Lähdin studiolle hyvissä ajoin suunnittelemaan illan tankotanssituntia. Tekniikkatunnit voin suunnitella aiemminkin, mutta noita tanssitunteja en pysty. Jos mietin ne vaikka edellisenä päivänä, niin en mä enään tunnilla muista siitä mitään, vaikka olisin muistiinpanotkin tehnyt, ne olis ihan hepreaa mulle :D

Ensin oli parit tankotekniikkatunnit ja sen jälkeen sitten venyttelyä ja tankotanssia. Venyttelytunnilla keskityttiin eteenpäintaivutuksiin eli venytettiin lähinnä selkää, pakaroita, takareisiä ja pohkeita. Lopputunnista sitten tehtiin parityöskentelyä eli toinen meni makaamaan toisen päälle kun toinen taipuu eteenpäin. Onneksi tunnilla oli pariton määrä oppilaita, niin pääsin itsekin nauttimaan tuosta luksuksesta. Se huono puoli on yksin asumisessa, ettei ole venyttelyapuria kotona käytettävissä!

Kesällä yllätin itseni, sillä en uskonut moneen 
vuoteen vielä saavan jalkaa päähän tuota kautta.

Tämän tiistain tankotanssitunti oli ihan täynnä. Näitä tunteja on välillä jouduttu perumaan kun ei ole ollut tarpeeksi osallistujia, mutta onneksi välillä on näinkin päin. Mä niin rakastan näiden tuntien ohjaamista kun pääsee vähän käyttämään sitä taiteellisuuttakin. Tehtiin hyvin surumielistä koreografiaa tähän biisiin:Tänään sitten oli taas salitreenin vuoro. Rääkin kohteena oli hauikset, ojentajat ja vatsat. Tuo treeni tehdään todella lyhyllä palautuksilla eli siinä ei paljoa ehdi ihmettelemään. Hyvän poltteen sai taas käsiin ja melko hyvin sain vatsatkin väsytettyä. Vatsojen kanssa saa kyllä tehdä älyttömästi töitä, sillä ne on melko vahvat jo tankotanssin ansiosta. Toisaalta taas noissa voimistelutouhussa sitä saa huomata ettei sitä voimaa ole vielä läheskään tarpeeksi eli lisää treeniä vaan.

Voimisteluohjauksissa tuntui siltä, että sai huutaa äänen käheäksi. Hallissa kun on muutakin meteliä ja sitten vielä lapset oli jotenkin rasavillillä tuulella. On tainnut se vieraskoreus karista pois ja nyt alkaa se varsinainen työnteko omalta osalta :D Toisessa ryhmässä olikin tuuraja tänään ja sain häneltä kyydin Pole Academylle, niin ei tarvinut rynnätä bussiin tuntien välissä.

Fit2Pole tunnilla treenattiin kässäreitä ja tehtiin vähän voimaa vaativia venytyksiäkin. Tää on kanssa toinen tunti, jonka ohjaamista rakastan. Tällä tunnilla kun voi tehdä lähes mitä vaan, kunhan se tavalla tai toisella mahdollisesti auttaa tankotanssissa. Pidän siis ihan älyttömästi ylipäätään tankotuntien ohjaamisesta, mutta tosiaan Tankotanssi ja Fit2Pole tunnit on ne tän hetkiset suosikit. Fit2Polen jälkeen oli vielä Tankotekniikka 2 tunti, joka olikin lähestulkoon täynnä. Hyvä tekemisen meininki oli porukalla päällä taas!

Mitäs näille mun jaloille on nyt kuulunut maanantain treenien jälkeen? Noh, tiistaina tosiaan jo tunsi, että treeni on mennyt perille, mutta ei ne ihan älyttömän kipeet ollu. Eihän tosiaan tuo ensimmäinen päivä yleensä niin paha olekaan, mutta tokana päivänä ne pahimmat kivut sitten iskee. Maanantai-iltanahan tuli tehtyä ne pitkät spagaattivenytykset voimistelussa ja tiistainakin oli melko kovat venytykset venyttelytunnilla ja yllätyksekseni tänää jalat oli parempaan päin verrattuna eiliseen. Täytyypä siis jatkossakin kokeilla tehdä noita kovempia venytyksiä jalkatreenien perään, että auttaako tosiaan asiaan vai johtuiko tämä jostain muusta syystä tällä kertaa.

Olen jo ihan täpinöissä viikonlopusta ja tällä kertaa odotan sitä innolla. Olen nimittäin lauantaina lähdössä risteilylle pakkotoisto.comin porukan kanssa. Aina pari kertaa vuodessa tulee lähdettyä reissuun tuon porukan kanssa ja ne on semmosia henkireikiä aina normaalin arjen keskellä. Itse kun olen huono pitämään vapaita saati lomailemaan, niin nämä reissut toimii mun lomina, vaikka kesto onkin vain sen päivän. Fyysisesti nuo reissut toki tuppaa olemaan melko rankkoja valvomisen ja tanssimisen takia, mutta henkisesti pääsee hyvin nollaamaan.

Tällä reissulla ajattelin kuitenkin iskeä kaksi kärpästä samalla iskulla, sillä Helsingissä järjestetään telinevoimistelun SM-kisat viikonloppuna. Menen siis lauantaina katsastamaan mitä telinevoimistelu on SM-tasolla ennen kuin hyppään laivaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti