maanantai 22. lokakuuta 2012

Ihana maanantai!

Monille maanantaiaamut on yhtä helvettiä. Itselleni yleensä aamut ei ole niitä helpoimpia päivästä riippumatta, mutta tänään olin jo herätessä jotenkin todella hyvällä tuulella. Hyvää fiilistä ei edes lannistanut, vaikka kävelin Pole Academylle turhaan palaveriin, jota ei ollutkaan eikä kissan tekemät ripulit lattialla kun selvisin takaisin kotiin. Jos fiilis olisi ollut surkea jo valmiiksi, niin nuo asiat olisi varmaan ottanut pannuun tehokkaasti. Asenne ratkaisee!

Itse olen joskus ollut todella negatiivinen ihminen ja mottonakin on ollut, että pessimisti ei pety. Nykyään pyrin ajattelemaan positiivisesti, mutta kyllähän sitä negatiivisuuttakin lipsuu vielä turhan paljon sekaan. Suunta on kuitenkin koko ajan parempi. Nyt on semmonen hyvä flow päällä ollut viime aikoina ja aion pitää siitä kynsin ja hampain kiinni.

Kävin tänään tekemässä jalkatreenin salilla. Vaikken edelleenkään mitään suuria painoja uskalla käyttää (lisään kuitenkin joka treenissä aina vähän), niin kyllä nuo jalat saa ihan älyttömän hapoille. Treenin jälkeen kävelee aina vähän hoiperrellen ja koko ajan saa pelätä milloin jalka lähtee alta. Vähän jännitti, että kuinka sitä selviää illan voimistelutreeneistä, mutta yllättävän hyvin siellä sitten jo pärjäsi.

Salin jälkeen käväsin kotona syömässä ja siitä suuntasinkin voimisteluhallille. Ensin oli pari lasten ryhmää ohjattavana ja niissä itse saa olla melko rauhallisesti. Toisen tunnin jälkeen sitten alkoi heti omat treenit. Yllättävän hyvin noi jalat toimi ainakin alussa. Tehtiin siinä myös pitkät spaguvenytykset ja mielenkiinnolla odotan kuinka se vaikuttaa noihin treenin jälkeisiin kipuihin. Nythän kipuja siis ei vielä ole vaan ne pahimmat kivut tulee sitten ylihuomenna.

Lopputunnista huomasi, että epätaisella alustalla ei meinnannut pysyä pystyssä. Taisin mä kerran siinä kompuroidakin niin, että kaaduin selälleni loppujen lopuks :D Hengissä kuitenkin selvittiin ja hyvä fiilis jäi voimistelutreeneistäkin.

Nyt vielä hyvät unet tähän päälle, niin täydellinen maanantai on kasassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti