tiistai 16. lokakuuta 2012

Uni tuli, mutta ...

Eiliset temput tepsi ja uni tuli yllättävän nopeasti. Harmi vaan, ettei se kestänyt aamuun asti vaan tuli heräiltyä muutamaan otteeseen. Yllättävän virkeänä sitä kuitenkin heräsi ja siitä oli hyvä startata päivä käyntiin.

Aamupalan jälkeen odottelin hetken ja lähdin siitä salille treenaamaan. Hävettää myöntää, mutta varmaan pari viikkoa tuli sieltä lusmuttua tuossa ja vähän oli taas hakemista sen treenaamisen kanssa. Tänään oli vuorossa takapuoliskon rääkkiä eli selkää, takareisiä ja pohkeita. 

Hyvin huomaa, minkä treenaaminen on jäänyt vähemmälle tankoilussa. Takareisiin on nimittäin ihan älyttömän vaikeeta saada kunnolla tuntumaa. Onhan mulla tuossa toisessa takareidessä taustalla vielä revähdyskin (onkohan siitä kohta jo kolme vuotta ku se meni), jonka takia tuntuu ettei viestit aina mene ihan perille asti. Parhaani kuitenkin yritän ja eiköhän nekin siitä kehity taas. 

Salin jälkeen kotiin syömään ja jännittämään mikä on illan tankotuntien kohtalo. Nythän on täällä syyslomat käynnissä ja omat tunnit olivat hieman kiikunkaakun tuleeko riittävästi osallistujia, jotta tunnit järjestetään. Viimeinen tankotanssitunti jouduttiin perumaan, mutta 1 ja 3 tason tekniikkatunnit ja venyttelytunti pidettiin.

Omaa spagua viime talven sirkustunneilta. Melko hurjan näköisesti yliojentuu tuo polvi!

Ykköstekniikkatunnille oli tullut jopa 3 ensikertalaista, toivottavasti tykkäsivät ja innostuvat jatkamaan lajin parissa. Kolmostekniikassa sitte mentiin toiveliikkeiden parissa ja keskityttiin pääsääntöisesti inversiotekniikkaan, perhoseen ja balleriinaan. Venyttelytunnilla venytettiin jalkoja etuspaguja kohti. Kiitos oppilaille, jotka jaksoivat raahautua tunneille näin syyslomallakin :)

Huomenna sitten hiusten tuunaukseen G.O.S.siin. Saas nähdä minkälaisilla hiuksilla kävelen pihalle. Todennäköisesti haluan jotain lähelle omaa väriä, mutta näin naisenahan se mieli saattaa muutuua hyvinkin lyhyessä ajassa. Joskus taisin puhua vielä pidennysten laittamisesta paria tuntia ennen kuin toinen sivu ajettiin koneella lyhyeksi xD

Bongasin G.O.S.in facebooksivuilta, että heillä on  nykyään tarjolla myös Mariacos huultenhoitokäsittely. Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta. Täytyypä huomenna kysellä lisää siitä! Itseäni kiinnostaa tuota huultepullistumista enemmän tuo kosteutuspuoli. Talvella etenkin omat huulet on välillä todella kuivat ja jos tuosta saa pysyvämpää kosteutusta, niin olen kyllä ehdottaman kiinnostunut!

Kohta iltapalaa nassuun ja iltarutiineiden pariin. Tämä on niin totta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti