maanantai 15. lokakuuta 2012

Koomasunnuntai

Mihin tää sunnuntai taas katos? Mulla on sunnuntait nykyisin vapaapäiviä ainakin pääsääntöisesti. Toisaalta vapaalla kai pitääkin ottaa rennosti, mutta toisaalta silloin ehtisi tekemään paljon kaikkea hyödyllistäkin. Tänään sain aikaiseksi vain pestä pyykkiä ja muuten olenkin lähinnä koomannut.

Kävin kyllä leffassakin katsomassa Step Up Revolutionin (3D) leffassa. mutta senkin ajan lasken koomaamiseen. Eipä nuo tanssileffat tuppaa kovinkaan kummosia juonellisesti olemaan, mutta itselle kun tuo tanssi on lähellä sydäntä, niin kyllähän noita aina katselee. 3D kyllä oli vähän turha tuossa leffassa, mielummin olisin ihan perinteisenä sen katsonut näin jälkeenpäin kun ajattelee.

Tanssista puheenollen bongasin eilen facebookissa yhden youtubevideon, joka osui ja upposi ihan täysillä muhun. Ei voi muuta kuin ihmetellä taas mihin sitä pystyykään kun on lahjakkuutta ja sisua tehdä töitä. Tässä siis Alex Wong muuntautuu balettitanssijasta streettanssijaksi. Ihan mielettömiä nuo sen oman mukavuusalueen esityksetkin, mutta en voi ymmärtää miten pystyy noin totaalisesti heittäytymään toiseen lajiin, jossa tosiaan pitää unohtaa KAIKKI baletissa opitut tavat liikkua. Videon upottaminen on estetty joten tässä linkki kyseiseen videoon: Alex Wong ballet to hiphop

Ohjelmassa olisi vielä ensi viikon aikataulujen suunnittelua ja sitten unten maille. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti