torstai 11. lokakuuta 2012

Lisää vastuuta ja aussitankoilua

Tänään tuli otettua enemmän ohjia omiin käsiin voimisteluohjauksessa. Meitä on siis siellä aina useampi ohjaaja ja tähän asti kokeneemmat konkarit on pitänyt ohjat käsissä ja itse on toiminut lähinnä avustavassa roolissa. Noh, tänäänpä sitten ensimmäisellä tunnilla ei ollutkaan konkareita mukana, niin yllättäen joutuikin ottamaan isomman roolin ryhmän ohjaamisessa. Joutui on ehkä vähän turhan voimakas sana, sillä omasta mielestä tuo oli ihan hyvä asia vaan tässä vaiheessa.

Nää voimisteluohjaukset on kyllä lähteny melko vauhdilla käyntiin ja tietyllä tavalla koen, että olisin kaivannut hieman enemmän koulutusta pohjalle, mutta toisaalta taas käytäntöhän parhaiten opettaa. Sitä on päässyt suoraan itse asiaan ja pikkuhiljaa itsellä alkaa olemaan varmempi olo. Ohjaustyyli varmasti tulee muuttumaan vielä moneen otteeseen, ennenkuin se oma tyyli löytyy.

Keskiviikkoisin minulla on voimisteluohjauksien jälkeen minuuttiaikataululla siiryminen Pole Academylle. Fit2Pole tunnilla rääkättiin jalkaosastoa ja perille tuntui menevän. Perään oli kakkostason tekniikkatunti ja täytyy kyllä sanoa, että olen niin ylpeä noista oppilaista. Tuntuu, että jokaisella tunnilla joku ylitää itsensä ja omat pelkonsa. Mä niin rakastan tuota työtä! Suomessa ja Australiassa on hyvin erilaiset tyylit tankotanssissa. Suomessa tankotanssi ei saisi olla kovinkaan seksikästä eikä muistuttaa strippausta (poikkeuksia toki löytyy onneksi) kun taas ausseissa taas tuo seksikkyys tuntuu olevan iso osa tankotanssia. Australia on kova tankomaa ja siellä onkin tankoiltu "hieman" pidempään kuin täällä meidän kotimaassa. Tässä Miss Pole Dance Australia 2012 kisojen avausnumero:


Tykkään tästä ihan älyttömän paljon! Olisi joskus mahtava päästä "opintoretkelle" Australiaan. Bobbin koulu on kyllä ihan ykköskohde jos joskus tuonne pääsen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti