maanantai 14. tammikuuta 2013

Back in Business

Kylläpä pääsi taas vierähtämään pitkä aika edellisestä päivityksestä. Tässä on ehditty viettämään joulut ja muut juhlat ja pääsinpä nauttimaan lähes parin viikon lomastakin. Nyt kun työt on pyörähtänyt taas käyntiin, on aika kasata ne toimivat rutiinit taas kasaan. Blogin päivittämisellekin täytyy se oma paikka päiväohjelmaan saada ja tästä se lähtee taas ;)

Aloitin aamun pienellä aamukävelyllä. Täytyy koittaa saada niitä ympättyä muutamaan aamuun viikossa. Jotenkin sitä saa itsensä ihan eri tavalla käyntiin. Loman jälkeen on ollut ehkä hieman käynnistysvaikeuksia, sillä jos minulla ei ole töitä tai muita pakollisia menoja, passivoidun ihan totaalisesti. Nyt jotenkin kyllä tuntuikin, että kroppa ja mieli kaipasivatkin totaalilepoa. Nyt kuitenkin pitää saada taas homma toimimaan ja ainakin tänä aamuna tuo toteutui.

Päivä on ollut muuten erittäin mukava, mutta mun kaappini aiheuttaa kyllä päänvaivaa. Tuo kaappi on jo ties kuinka vanha ja rakenteet ei ole enään ihan parhaassa kunnossa. Hyllyt ei ole enään kovin tukevasti hyllypidikkeiden päällä vaan reunoilla on vain millin tai parin vara. Yksikin pieni virheliike ja lopputulos näyttää tältä:



Kasailin tuota muutaman kerran tänään samalla lopputuloksella ja luovutin ennen kuin hermo meni totaalisesti :D Lähdin siis kaupungille metsästämään uusia pidikkeitä jos niitä olisi löytynyt isompana, mutta tulos oli heikko. Jos joku osaa vinkata mistä saisi isompia sellaisia, niin olisin erittäin kiitollinen. Budjetti ei salli uuden kaapin hankkimista ja noiden kamppeiden säilyttäminen lattialla ei ole kovinkaan käytännöllistä etenkään tällaisessa pienessä yksiössä!

Ilta menikin taas voimisteluhallilla ohjauksien ja treenien parissa. Hallilla tuppaa edelleenkiin olemaan pientä kaaosta kun remontti on vieläkin kesken. Eihän sen pitänytkään olla ku syksyn alussa valmis ... Ohjaukset lähti rytinällä taas käyntiin ja kyllä heti pääsi työn makuun. Oli hieman levottomia muksuja nimittäin.

Omat treenit oli vielä perään ja pientä alkukankeutta oli havaittavissa, mutta yllättävän hyvin kuitenkin sujui. Paljon paremmin kuin itse oletin etukäteen. Hyvä minä siis! Keskiviikkona sitten olis vuoden ekat tankotreenit edessä. Uudet aikataulut kun sallivat osallistumisen taas 4 tason tunnille, niin tottahan toki se täytyy hyödyntää.

Saliltakin olen lusmunnut ihan luvattoman paljon ja ensi viikolla lähtee taas salitykitys käyntiin. Täytyy vaan pitää huolta myös kehonhuollosta, jottei paikat hajoa heti kättelyssä. 

Nyt suihkua kohti ja pää tyynyyn sen jälkeen. Huomista odotellessa!

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva aamuylläri ko olit päivittänyt :)
    Tuli mieleen, että ite hain syksyllä Kauppakadun rautakaupasta (siinä Piruetin vieressä) metallisia kannakkeita, kun töissä levis muuan hylly. Toivottavasti löytyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin unohdin kokonaan tuon rautakaupan. Jotain joskus hakenutkin sieltä, mutta ihan tyystin unohdin tuon :D Täytyypä käydä vilkaisemassa jos sieltä sattuis löytymään :)<

      Kiva kuulla, että jotain iloa munkin kirjoituksista on :P

      Poista