maanantai 21. tammikuuta 2013

Sähköä ilmassa

Tää on menny taas ihan mahdottomaks. En uskalla enään koskea hanaan tai avata mikroa yms. ilman hanskoja kun saan ihan älyttömiä säkäreitä jos paljaalla iholla kosken. Nään aina sen sinisen kipinän ja pahimmat tällit saa käden jomottamaan ihan olkapäähän asti. Onneks asustelen yksin, niin ei tarvi miettiä mitä muutki ajattelee ku puuhastelen kumihanskat kädessä kotona :D

Sain tänään käytyä siellä rautakaupassakin ja sieltä löytyi puutappeja joita ajattelin kokeilla nyt tuohon mun kaappiin. Toivottavasti kestävät sen verran painoa, että ei tarviais ruveta miettimään muita keinoja. Myyjä kyllä antoi vinkkejä hieman varmempaankin ratkaisuun, mutta siihen olis taas tarvinu porakonetta ja eihän tällaiselta sinkkunaiselta sellasta kotoa löydy. Sormet siis ristiin ja toivotaan, että nuo toimii.

Aamulla (eli aamupäivästä oikeasti) tapahtui ihme, sillä heräsin jo tuntia aiemmin kuin oli tarkoitus. Mähän siis olen erittäin aamu-uninen ja en tosiaan herää juuri koskaan ennen kellon soittoa. Yleensä jopa torkuttelen ja minulla on kolmekin kelloa soimassa, jotta varmasti herään silloin kuin pitää. Nyt pitääkin taas herätä joka päivä aikaisemmin ja aikaisemmin, jotta jaksan torstaina nousta kuudelta.

Illan telinevoikkatreenit ei kyllä menny ihan putkeen. Syömiset on ollu vähän niin ja näin ja sen kyllä tuntee heti kropassa. Päätä jomotti ja nivelet otti itteensä ihan kaikesta. Kieppi, jonka opin syksyllä, otti vain takapakkia tämän päivän treeneissä. Kyllä siellä sentäs muutamia onnistumisiakin tuli, mutta kyllä sitä vaan pitää tuon ruoan ja juomisen kanssa olla todella tarkkana, jotta treeneistäkin saa kaiken irti.

Facebookista löytyy aina näitä ihania tankoilukuvia, jotka kyllä osuu ja uppoaa aina ihan täysillä. Tässä tuorein tuttavuus. Itselläni on kyllä edelleen päiväkohtaisia eroja tuon olkanousun kanssa. Joskus menee ihan kevyesti, mutta joskus taas tuntuu älyttömän raskaalta.


Hyvää viikon alkua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Sulle on tunnustus blogissani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon <3 Täytyypä jatkaa tuota kunhan ehtii miettiä mitkä blogit ansaitsevat tuon tunnustuksen :)

      Poista