tiistai 15. tammikuuta 2013

Touhukas tiistai

Sain herättyä ajoissa ja yllättävän virkeäkin olin. Oli mukava nauttia aamupäivästä kun ei ollut kiirettä mihinkään ja oli jo totaalisen hereillä. Maltoin jopa pitää näppini irti läppäristä ja puuhastelin niitä näitä melko pitkään. Tuli myös annettua erityis huomiota kissoille. Nuo kun on melko hellyydenkipeitä, niin kaikki ylimääräiset kapsutukset kelpaa kyllä aina.

Vanu oli heti skarppina kun huomasi minut ...

Eipä siinä kauaa kestänyt kun Micikin heräsi ... siitä alkoi rapsutustalkoot ...

En vissiin olis saanu lopettaa ku tuollaset katseet sain perääni :D

Suuntasin jo iltapäivästä Pole Academylle. Siellä on paljon helpompaa keskittyä tuntien suunnitteluun kuin kotona. Tiistaisin kun ei ole muita tunteja ennen omien tuntien alkuun, niin on hyvä omassa rauhassa pähkäillä siellä. Choreotunteja en pahemmin mahtuisikaan kotona kokonaisuudessaan kokeilemaan ja niitä on pakko päästä veivaamaan monta kertaa läpi saman päivän aikana ennen kuin sitä lähtee opettamaan muille.

Tiistaiaamuisin on tosiaan aina ihan jäätävässä paniikissa kun tuntuu ettei ole mitään ideoita eikä ole haisuakaan edes mihin biisiin sitä lähtisi koreota tekemään. Jotenkin ne palaset vaan loksahtaa kohdilleen ja yllättävän hyvän setin sitä saa aikaiseksi. Toki jos noita suurennuslasilla katsoisi, niin enhän minä täydellisyyden tavoittelijana mitään kelpuuttaisi. Pitää kuitenkin muistaa, että jokaista koreografiaa harjoitellaan vain yhden tunnin ajan ja se jälkeen se siirtyy koreografioiden hautausmaalle. Toisekseen niiden täytyy sopia hyvin erilaisille oppilaille. Kaikilla on todella eri lähtökohdat ja kaikille pitäisi olla haastetta ja onnistumisen tunteita.

Tuntien jälkeen heitin näköjään aivot narikkaan kun onnistuin tuhraamaan aikaa tilityksen tekemiseen ties kuinka kauan. Viimeinen tunti loppu klo 20.45 ja selvisin kotiin vasta 23.00 :D Söin kyllä rauhassa tuntien jälkeen ja kotimatkalla piipahdin lähisiwassa pikaisesti, mutta kyllä tuo tilitys kaikista eniten vei aikaa.

Pakko muuten mainita vielä asioiden tärkeysjärjestyksestä ... yksi työkaveri sairastui ja hänen tunneille luonnollisesti tarvitaan tuuraajia. Ehdin ensimmäisenä sanomaan olevani tarvittaessa käytettävissä ja olisin nuo tunnit itselleni toki saanut. Mutta eihän köyhälle raha kelpaa vaan sanoin, että jos joku muu haluaa tehdä niin saa tehdä, sillä haluan itse treenata samaan aikaan. Treenit menee siis rahan edelle, vaikkei sitä rahaa tosiaankaan ylimääräistä ole xD

Treeni-intoa vaan kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti