torstai 17. tammikuuta 2013

100. postaus!

Ohhoh, huomasinpa juuri, että tämä on tämän blogin 100. postaus! Melko kauanhan tämä on pystyssä ollutkin, mutta välillä olen ollut pitkiäkin aikoja totaalisen hiljaa. Jonkinlainen merkkipaalu on siis saavutettu :)

En selvinnytkään kovin nopeasti nukkumaan eilisen päivityksen jälkeen, mutta jaksoin herätä yllättävänkin hyvin. Pole Academylle selvittyäni aloin kylläkin epäilemään olenko herännyt oikeana päivänä, sillä ensimmäisen tunnin oppilaita ei näkynyt ajoissa. Ensimmäinen oppilas saapui noin 5 minuuttia ennen tunnin alkua ja pitkään vaikuttikin, että hän saa yksityistunnin. Toinen oppilas putkahti kuitenki juuri ennen kuin ehdimme aloittamaan ja kolmaskin ryntäsi paikalle pian tämän jälkeen. Saatiin siis kuitenkin kunnon Power tunti kasaan.

Venyttelytunnilla avattiin jalkoja sivuspaguja kohti. Itselle tuo on murheenkryyni ja tuntuu etten ole pariin vuoteen kehittynyt siinä juurikaan. En kyllä ole siihen panostanutkaan erityisesti eli turha kai se on mitään erityisiä tuloksiakaan odottaa. Yksi oppilaista sai kuitenkin jalkoja enemmän auki kuin koskaan ennen ja kyllä minullekin siitä tulee todella hyvä fiilis kun huomaa muiden kehittyvän.

Kakkostason tunnilla sitten onnistuin saamaan jopa omat sisäreidet hieman helliksi. Kyllä tuon totaalilevon jälkeen vaan kaikki tuntuu taas paljon pahemmalta kropassa. Jossain vaiheessa sitä jotenkin turtuu/tottuu siihen, että kroppa on täynnä kolhuja, lihaksia kolottaa ja iho on todella arkana.

Tuntien jälkeen päätin vielä videoida tiistain koreografian itselleni muistiin ja koitinpa vetää yhden freestylevedonkin julkaistavaksi. En vain ymmärrä miksi minulle on niin kovin vaikeaa tuo kameralle esiintyminen. Yleisön edessä vedän melkein aina esitykset freestylenä ja mielestäni ihan hyvin siinä pärjäänkin, mutta kun yleisönä on pelkkä kamera, ei hommasta tule yhtään mitään. Pahoittelen siis, ette saa videomatskua tuosta vedosta. Korvikkeena tekstin seassa on "laadukkaita" kuvia PDA:n pikkujoulujen esityksestä.

Piipahdin kotona välissä ja suuntasin ratinan voimistelusaliin ohjaamaan taas noita pikkuisia. Etenkin nuo minit on melko lutusia (nyt ku ne vielä on suht. kiltisti). Kun aloittelin näitä puuhia, jännitin kovasti kuinka tulen pärjämään noiden lasten kanssa kun muuten olen ohjannut ainoastaan aikuisia. Yllättävän nopeasti sitä kuitenkin tottui myös lapsiin ja hauskaa puuhaa tuo ohjaaminen on.

Voimisteluohjauksien jälkeen piipahdin maimin ehdottamalle rautakaupalle (syyn voit lukea täältä) vain tajutakseni sen olleen turha reissu. Kauppa nimittäin oli mennyt jo kiinni reilua tuntia aikaisemmin. Huomenna siis uusi yritys. Ehdin käväisemään taas kotona, mutta pian pitikin suunnata takaisin PDA:lle stripteasetuntia ohjaamaan. On muuten melkoinen kontrasti tuossa kun paria tuntia aikaisemmin vielä ohjaa lapsia ja sitten K18 tuntia :D

Strippitunnilla veivattiin tänään peppua monella eri tavalla. Kummasti sitä saa tunnin kulumaan vain liikuttelemalla lantiota eri suuntiin ja eri tyyleillä. On muuten myös yllättävän haastavaa puuhaa. Jos epäilette, niin tulkaa rohkeasti kokeilemaan jos uskallatte ;)

Nyt sitten kunnon yöunet yhteen pötköön ja viikonloppua kohti. Lähdenkin Jyväskylään työkeikalle viikonlopuksi. Saas nähdä minkä verran on luppoaikaa. Saattaa tulla siis päivitystä johonkin tiettyyn asiaan kohdistuen mikäli ylimääräistä aikaa on, mutta jos taas työt aiheuttaa kiirettä, pidän viikonlopun suosiolla hiljaisuutta. Eiköhän huomenna kuitenkin vielä päivitystä tule ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti