tiistai 22. tammikuuta 2013

Voihan V****Pole

Päivän parhaat naurut sai taas Pole Academyllä. Hajoilen vieläki täällä kotona tolle. Fit2Polen kun sanoo ääneen vähän sinnepäin, niin sehän kuulosta juurikin V****Polelta xD Erittäin kuvaava nimihän tuoki tuolle tunnille on sillä kyllä siellä kuulemma meinas muutamat v***t lentää kun laitoin oppilaat pieneen jalkarääkkiin. Alkuun vähän askelkyykkykävelyitä eri tekniikoilla ja sen jälkeen vähän spaguvenytyksiä voimalla tehtynä. Mä niin rakastan tuota tuntia ja yllättävän paljon siellä oppilaitakin tuntuu käyvän edelleenkin jostain syystä :D

Venyttelytunnilla tehtiin taaksetaivutuksia ja yllätyksekseni sain kuin sainkin edelleenkin otsan jalkapohjaa vasten tässä venytyksessä. Sillä erolla tosin tehtiin, että etujalka oli myös koukussa.

kesäkuu 2012

Nuo taaksetaivutukset siis ei ole mun ykkösjuttuja ja monet tankoliikkeetkin näyttää hölmöltä tai jää kokonaan tekemättä kun tuo selkä ei oikein taivu taakse kunnolla. Alaselkähän mulla kyllä on notko ja siitä yhdestä kohdasta taipuukin taakse, mutta pyrin aina kannattamaan vatsan jotta se yksi taipuva kohta saisi tukea ja saisin taivutukset tehtyä enemmän koko selällä. Vaikeaahan tuo on kuin mikäkin kun osteopaatinkin mukaan mun nikamat on tosi tiukassa yläselässä. Askel kerrallaan kuitenkin eteenpäin myös tuossa asiassa. 

Tässä parit kumiselät joille oon ehkä hieman kateellinen:

kuvat napattu http://www.tumblr.com

Juu tiedän ettei tuo taakse taivuttelu ole "terveellistä", mutta ah kun se on niin kauniin näköistä. Aion siis jatkossakin koittaa kehittää myös tuota omaa taaksetaivutusta, mutta olen kyllä varovainen ja etenen pienin askelein kohti paremmin taipuvaa selkää.

Katsotaanpas saataisko pientä keskustelua/galluppia aikaseks. Oletteko siis kumiselkiä vai rautakankia? Onko tuollainen seläntaivuttelu kauniin näköistä vai aiheuttaako lähinnä inhotusta (ymmärrän, että monien mielestä kaikenlaiset ylitaivutukset näyttävät pahoilta)?

1 kommentti:

  1. Selkä kyllä taipuu mutta muuten ole n vielä pikkusen rautakanki :D Esim. kädet ottaa joissakin liikkeissä vastaan...

    VastaaPoista