keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Au mun vatsat

Olipas tuskaa yrittää nousta aamulla sängystä kun vatsat oli vaan kipeytyneet enemmän eilisestä. Maanantain voimistelutreenien voimat meni siis hyvin perille. Vähän oli kyllä vaikeuksia kun pidin lapsille alkulämmittelyitä ja venyttelyjä.

Illaksi tuo sentään vähän helpotti ja pystyin treenaamaan paremmin kuin oletin nelostunnilla. Aika hyvin sain treenattua molempia puolia, mutta kyllä loppua kohti huomas, että kyllä sitä jumittu vaan paremmalle puolelle kun sekään ei oikein meinannut onnistua. Loppuun tehtiin vielä biisin mittainen freestyle niin, ettei lattiaan saanut koskea ollenkaan. On muuten yhtä tuskaa pysyä siellä tangolla se 3,5 minuuttia kun kädet hikoo hulluna. Ei ollu kovinkaan kaunis eikä tanssillinen se freestyle vaan siellä ähistiin ja puhistiin ja tehtiin USEITA asswipeja :D Mutta en edes hipassu lattiaa, vaikka yhdessä vaiheessa olikin jo todella tukala tilanne. Jotenkin sitä kuitenkin sai vielä itsensä kasattua pienessäkin tilassa uuteen nousuun.

Olen tässä painiskellut mielessäni pistäisinkö toiminimen taas pystyyn. Olen siis aiemminkin ollut yksityinen elinkeinonharjoittaja ja koin sen olevan monella tavalla hankala. Olin onnellinen kun olin kiinteällä kuukausipalkalla töissä ja sain lopetettua tuon toiminimen. Nyt kuitenkin työni vaativat yrittäjämäisesti toimimista ja olenkin toiminut Eezy Oskin kautta. Homma on toiminut hyvin ja tuossa palvelussa on paljon hyviä puolia. Jotenkin ajattelin, että tämä yrittäjämäisyys on tässä vaiheessa vain tilapäinen vaihe, mutta kovasti on alkanut vaikuttamaan siltä, että homma tulee lähinnä kasvamaan taas.

Maksaako siis siitä, ettei itse tarvitse tehdä paperihommia sun muita mitä yrittäjyyteen kuuluu vai alkaako sitä itse hoitamaan taas nuo ja saa taas paremmin vähennykset sun muut pyörimään ja saisi pitää enemmän rahaa itsellä. Osaisiko sitä olla tällä kertaa fiksumpi ja saisi sitä rahaa jemmaan pahan päivän varalle. Edellisellä kerralla jouduin melkoiseen pulaan telottua jalkani. Ei ole nimittäin mitään halpaa hommaa olla sairaslomalla yrittäjänä. Entten tentten teelikamentten ...


Hylly muuten on ainakin toistaiseksi pysynyt nyt kasassa! Onneksi siis löytyi sopivan paksuisia liimapuutappeja. Tuo "fiksaus"tapa sopi hyvin mun laihan lompakon kanssa sillä hintaa noille tuli hurjat 2€ :D

Nyt iltapalaa nassuun ja tutimaan mahdollisimman pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti