tiistai 29. tammikuuta 2013

KÄÄK, musta tulee yrittäjä ... TAAS!!!

Tein pari päivää sitten päätöksen sen toiminimen perustamisen suhteen eli kyllä lähden taas siihen touhuun mukaan. Käsittelymaksun hoidin heti pois alta ja tänään sain postitettua perustamisilmoituksen. Nyt ei siis enää pakiteta vaan se on menoa nyt.

Työt sinällään pysyy samoina, mutta nyt vaan yksi välikäsi poistuu välistä ja joudun itse tekemään enemmän hommia. Siinä pitäisi jäädä myös hieman enemmän rahaa käteen. Alkuun tuota hommaa on melko paljonkin, sillä pitää ravata pankissa, vakuutusyhtiössä jne. Nyt tosin hetken aikaa pyörittelen peukaloita kun odottelen päätöstä hakemuksesta.

Tällä kertaa tuo perustamisoperaatio on varmasti paljon helpompi kuin edellisellä kerralla, sillä nyt tiedän kuinka homma toimii. Ensimmäisellä kerralla oli pää ihan sekaisin kun kaikki oli uutta, eikä tiennyt mitä kaikkea pitää hoitaa. Nyt myös osaan valmistautua siihen puhelinrumbaan, joka alkaa kun tiedot ovat menneet läpi. Kaikkea tarjotaan ja tyrkytetään.

Tänään asustelinkin taas pitkän päivän Pole Academyllä. Venyttelyssä keskityttiin niska-hartiaseutuun sekä käsiin. Choreossa kierittiin Massive Attackin Special Casesin tahtiin ja Fit2Polessa teetin kuntopiiriä. Se on kyllä harmi noilla choreo tunneilla kun tilaa on niin rajallisesti käytössä. Koko ajan joutuu väistelemään seiniä ja muita tankoja jopa yksin tehdessä saati sitten kun jokaisella tangolla on oppilas tekemässä.

Keikkaillessakin joskus joutuu taitelemaan mitä pienimmissä tiloissa. Vanhan showryhmän kanssa oli kerran keikka pienessä kahvilassa ja hyvä kun saatiin sen tanko (x-stage) mahtumaan ja siinä piti vielä mahtua 3 tyttöä samaan aikaan tanssimaan :D Kyllä tytöt vaan senkin keikan veti kunnialla! Joskus taas lava saattaa olla älyttömän iso ja yhden ihmisen pitää kyetä täyttämään isokin lava.

Loppuun jälleen hieman huumorilla varustettu, mutta taaskin täysin totuudenmukainen kuva Pole Dancing Adventuresista xD


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti