maanantai 28. tammikuuta 2013

Huh mitä hulinaa

Olin eilen niin poikki, etten jaksanutkaan kirjoitella tänne mitään, vaikka kovasti oli tarkoitus näin tehdä. Täytyy myöntää, että nytkin mieli tekisi vain koomata, mutta jostain kuitenkin kaivoin energian tämän aloittamiseen. Loppuhan meneekin sitten hujauksessa.

Viikonloppuna pääsin tosiaan ihastelemaan upeita sirkusesityksiä Circus Ruska Festivaaleilla. Harmikseni iltaklubit jouduin missaamaan töiden takia, mutta kaikki varsinaiset esitykset kuitenkin näin. Perjantaina oli alunperin tarkoitus käydä katsomassa kaksi näytöstä, mutta me passilaiset emme mahtuneetkaan toiseen näytökseen. Jouduimme siis tyytymään vain yhteen näytökseen joka oli Hip Cirq Europ'. Alussa mukana oli lähinnä tuttuja kasvoja, mutta myöhemmin lavalle ilmestyi myös muita. Ihan mukava aloitus oli tuo esitys. Jotkin kohdat olivat ehkä puuduttavan pitkiä eli pienellä tiivistämisellä tuosta olisi ehkä saanut vieläkin paremman.

Lauantaina ensimmäisenä ohjelmassa oli Circo Aereo: Une séance peu ordinaire, jonka perjantai-iltana jouduimme jättämään väliin. Esiintyjä Jani Nuutinen oli aivan ihana hahmo. Esitys oli enemmänkin taikuutta ja ajatustenlukua ja tuollaisesta esityksestä pystyy nauttimaan täysin rinnoin, kun itse ei ymmärrä mitään. Voi vaan ihmetellä miten tuo kaikki onkaan mahdollista. Vaikka sitä tietääkin, että kaikelle on joku looginen selitys, niin oma mieli ei kykene tuota hahmottamaan kuitenkaan. Pidin todella paljon tuosta.

Toisena esityksenä oli oma ennakkosuosikki. Viime vuonna sama poppoo vakuutti ja näin myös tällä kertaa. Kyseessä oli siis Cirque Aïtal: La Piste Là. En vain pysty ymmärtämään, miten neljä ihmistä voi saada aikaiseksi tuollaisen kokonaisuuden. Huikeaa akrobatiaa, huumoria, musiikkia ... you name it. Tuossa paketissa vaan on kaikki kohdallaan. Tässä youtubepätkä kyseisestä esityksestä:



Viimeisenä esityksenä oli Patrik & Wes: Between Someonesons. Omat ennakko-odotukset ei olleen kovin korkealla, sillä jonglööraus ei ole se ykkösjuttu mulle. Vieläpä 50 min kestoinen jonkkaesitys sai jännittämään, että jaksaako tuota katsoa kunnolla edes loppuun asti. Huhheijakkaa kun tuo aika menikin todella nopeasti ja sitä katsoi ihan hypnotisoituneena tuota settiä. Ehdottomasti parasta jonkkausta, jota itse olen ikinä nähnyt. Niin synkassa tehty ja niin kekseliäitä juttuja. Ei vaan voi käsittää tuotakaan, miten tuo on saatu kasaan.

10. vuotis gaalan alkua ehdin näkemään, mutta harmikseni jouduin lähtemään kesken kaiken töihin. Oli kyllä ihan mahtavat festarit ja pakkohan tuonne on ensi vuonnakin päästä, mikäli se vielä järjestetään. Fiilis tuolla on ihan mahtava! Samaan aikaan saa huokailla kuinka upeita esityksiä tuolla on kun masistelee miksi itse ei pysty samaan :D Aika harva taitaa pystyä eli pitää vaan olla tyytyväinen omaan tekemiseen. Iso kiitos Festareiden järjestäjille ja esiintyjille (ja kaikille muille, jotka tuon ovat mahdollistaneet)!

Sitten tähän päivään. Lyhyiden yöunien jälkeen suuntasin Pole Academylle, sillä meillä oli pieni palaveri. Mun laskuttamissa tunneissa oli jotain häikkää ja lähdettiin selvittelemään kuka on laskenut väärin vai onko moka jossain muualla. Lopulta selvisi, että kumpikin meistä oli laskenut väärin ja kalenterissa kaikki oli oikein :D

Sieltä ryntäsinkin uudelle kuntosalilleni (Joo ihan mun ikioma ... NOT xD). Hankin siis köyhänä ihmisenä citydealin kautta salikortin Leidiin. Itse kuntosali oli kyllä todella pieni, varmaankin pienempi kuin pukuhuone :D Kyllähän siellä kaikki tarpeellinen oli treeniä varten, mutta kyllähän tuo paikka on enemmänkin ryhmäliikuntaa varten kuin pelkkää punttailua varten. Itse tuskin kuitenkaan kovin paljoa tulen tuota ryhmäliikuntatarjontaa käyttämään vaan keskityn siinä salin puolella treenaamiseen.

Hirvee hinkuhan mulla olis treenata kaikkea, mutta pakko se vaan on rajoittaa, jotta kroppa pysyy ehjänä. Tänään olikin taas telinevoimistelutreenit ja tänään meni onneksi jo paljon paremmin kuin viimeks. Paljon toki oli korjattavia asioita edelleen, mutta suunta on taas ylöspäin ja se riittää minulle. Melko paljon on muuten tankoilijoitakin eksynyt tuonne telinevoimisteluunkin. Tänäänkin yllätyksekseni ryhmässä oli mukana yksi ihana tanko-oppilaani. Kuulemma ihan ekoja kertoja noissa puuhissa, mutta ihan älyttömän hyvin veti tuollakin. Siellä on kyllä vahva liikuntatausta takana ja kyllähän tuo kehitys tankoilun parissakin on ollut ihan älytön.

Eiköhän tässä ollu taas ihan tarpeeks löpinää tälle illalle! Loppuun vielä yks tanssipätkä, joka saa mut hinkuumaan tanssitunneillekin ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti