perjantai 18. tammikuuta 2013

Ihana talvi!

Nukuin melko pitkään tänään ja oli ihanaa kun herätessä oli jo valoisaa. Ulkona näytti aivan ihanalta, mutta oli sen verran puuhaa kotona etten ihan heti päässyt pihalle. Onneksi Pole Dance 2 tunnin ohjaus alkoi vielä valoisaan aikaan ja pääsin nauttimaan tuosta ihanasta talvi-ilmasta työmatkan ajaksi.

Mä siis poikkean monesta muusta, sillä rakastan talvea ja pakkasta. Kesän helteet taas ei ole mua varten ja pidän oikeuden purnata kesän kuumuudesta niin kauan ku muut valittaa talvella kylmyydestä. En minäkään siis tykkää palella, mutta palelulle on paljon helpompi tehdä jotain kuin hikoilulle.

Täällä kotona mulla on semmonen 15-16 asteen sisälämpötila. Toisten mielestä aivan liian kylmä, mutta hyvin täällä tarkenee kun vaan laittaa vaatetta päälle. Sama homman kun menee ulos ;) Näillä pakkasilla sisällä saattaa olla kolmekin kerrosta vaatetta päällä ja pihalle kun menee, niin toppavaatteet vielä siihen päälle. Ei muuten tarvi palella. Kotona on ainoastaan inhottavaa kun pitää suihkussa käydä ja aamulla nousta peiton alta pois. Niihin hetkiin kun pystyisi tilapäisesti lämpötilaa nostamaan, niin olisin erittäin tyytyväinen.


Purnaanpa hieman tännekin itselleni hankkimasta joululahjaostoksesta. Hankin nimittäin Daddy's Girlin ihanan pinkin toppahaalarin. Olinkin etukäteen nähnyt varoituksia vetoketjusta ja heti ensimmäisellä käyttökerralla huomasin vetoketjun olevan todella huonolaatuinen. Olin sen kanssa erittäin varovainen, mutta siitä huolimatta vetoketju meni rikki kun käytin haalaria toista kertaa. Pulitin tuosta kuitenkin sen 160€ (normaalihinta 200€) ja ihmettelen suuresti, miten tuon hintaisessa vaatteessa voi olla noin huono vetoketju ... Kaupassa josta tuon tuotteen hain on erikseen maininta, ettei rikkoutuneen vetoketjun takia ole vaihto-/palautusoikeutta. Laitoin palautetta menemään, mutta enpä ole saanut edes minkäänlaista vastausta.

En kyllä haluaisi vaihtaa tuota toisee vastaavaa, sillä todennäköisesti sekin vetoketju hajoaisi. Enkä myöskään halua palauttaa, sillä vetoketjun vaihdollahan tuostakin ihan käyttökelpoisen saa. Täytynee varmaan laittaa palautetta suoraan valmistajalle menemään kun kauppiaasta ei kuulu mitään. Mielenkiinnolla katson, miten valmistaja kommentoi asiaan. Vetoketjusta siis IIIIIIIIIIISO miinus, mutta muuten tuo on aivan ihana.

Asiasta kukkaruukkuun ... Meillä on Pole Academyllä ihan mielettömän mahtavaa porukkaa. Työkaverit ja asiakkaat/oppilaat miksi heitä nyt ikinä haluaakaan kutsua on ihan mahtavia tyyppejä. Kaikkien kanssa voi rupatella niitä näitä ja tunneillakin on tosi hyvä fiilis aina. Kuinka moni voi oikeasti sanoa nauttivansa työstään? Mä voin! Joo joo kyllä tuollakin voi välillä olla stressaavaa ym. mutta kyllä mä suurimman osan ajasta kuitenkin odotan, että pääsee taas ohjaamaan. Se on monen tekijän summa, että olen päässyt tähän tilanteeseen, mutta olen kiitollinen kaikesta!

Nyt valmistautumaan Jyväskylän reissua varten. Hyvät viikonloput kaikille!

6 kommenttia:

  1. No mutta onneksi vetoketju on helppoa vaihdattaa uuteen (:

    Mutta kummalista silti jos nuin kalliissa tuotteessa on käytetty nuin huonolaatuista ketjua ja ettei minkään nköisiä korvauksia saa sen rikkoutuessa.. Jos valituksia tulee paljonkin niin luulisi valmistajien vaihtavan laadukkaampaan. Vai eikö sillä ole sitten niin väliä, kun asiakkaat ostaa tuotteen huonosta vetoketjusta huolimatta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikea sanoa mitä niiden päässä on liikunut. Luulis, että noikin jotenkin testataan etukäteen eikä vaan sokkona hankita materiaaleja. Joo kyllähän se vaihdattaminen on helppoa, mutta pikaisen googlettelun jälkeen hintaa tulee jokunen kymppi.

      Poista
  2. Aa en olekaan ainoa talven rakastaja! :) Mä kans inhoan helteitä yli kaiken, kun se kylmä suihkukaan ei auta yhtään mitään, muutaman minuutin päästä on ihan yhtä hiessä kuin suihkua ennen.. Kylmyyttä vastaan voi sit taas pukee vaan riittävästi päälle ja sit on mukavaa. :) Muut valittakoon kylmästä, mä valitan liian kuumasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se kylmä suihku vaan itseasiassa pahentaa asiaa, kun keho rupeaa lämmittämään itseään. Eli kesällä pitäis käydä ennemminkin kuumassa suihkussa jos haluaa säilyttää edes hieman pidempään sen raikkaamman olotilan. Pitää selkeesti kerätä kesällä joku rinki meistä kuuman inhoojista ja mennä yhdessä valittamaan kovaan ääneen kuumudesta jollekki suositulle terassille xD

      Poista
  3. Sen enempää firmaa tuntematta kuulostaa olevan nimensä veroinen paikka tuo Daddy's Girl. Eli "Pappa Betalar", jolloin laatu voi olla heikompaa sillä kyseiseen kategoriaan kuuluvat neitokaiset käyttävät vaatteitaan sen pari kertaa ja jos jokin menee rikki niin kyllä isi ostaa uuden hinnalla millä hyvänsä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah :D Melko kelmejä ovat jos tällainen tosiaan on taustalla :D

      Poista