lauantai 2. tammikuuta 2010

7th Heaven Dance Studion pikkujoulutEnpä taas saanut aikaiseksi kirjoittaa tästä ajallaan, mutta onneksi loppiaiseen on aikaa, niin ei tunnu pahalta kirjoittaa pikkujouluista, vaikka eletäänkin jo vuotta 2010. Studion pikkujoulut siis järjestettiin 13.12.2009. Tapahtuma aloitettiin jumittelulla ja oppilaat tuntuvatkin tankoilevan heti innolla, kun me kaikki ohjaajat katosimme sivummalle. Itse järjestelin esitystä varten tarvittavia tavaroita, sekä opettelin omaa porokoreografiaani, sillä yksi tanssija show1 ryhmästä olikin odotettua pidempään sairaslomalla.

Noin tunnin jamittelun jälkeen oli aika aloitta esitykset. Aloitimme siis kuumalla porotanssilla, jota minä opettelin kuumeisesti ennen esitystä :D Onneksi en tyrinyt esitystä, sillä olisi noloa jos itse ohjaaja mokaisi ja oppilaat vetäisivät täydellisesti .

Pienen tauon jälkeen Iina esitti jouluaiheisen freestyle tanssin. Iinan freestyle on kyllä niin vahvaa, ettei siitä kyllä näin katsojan silmin huomaa, että onko siinä koreografia pohjalla vai vedetäänkö ihan tuntuman mukaan.

Viimeisenä esityksenä oli minun ja Wilman duo. Esitys sujui yllättävän hyvin treenimäärään nähden ja osittain improaminen toimi tehokkaasti. Toivottavasti muilla oli yhtä hauskaa kun meilläkin oli : )

Esitysten jälkeen porukka keskittyi lähinnä seurusteluun ja herkutteluun. Itse taas ehdin vasta tässä vaiheessa tangolle ja jaksoin muutamia liikkeitä kokeilla. Oli ihan outo tunne, kun muut katsoivat ja taputtivat vierestä. Kaipa sitä on sitten sen verran kehittynyt, että vähemmän aikaa harrastaneiden silmissä näyttää paremmalta kuin mitä sitä onkaan :D Aika pian minäkin sitten siirryin lattialle istuskelemaan ja juoruamaan.

Täytyy kyllä sanoa, että oli kyllä erittäin onnistuneet pikkujoulut. Sopivasti treenailua ja sopivasti esityksiä sekä tietysti sitä juoruilua. Seuraavia juhlia odotellessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti