tiistai 15. joulukuuta 2009

Creepy Thrills Cabaret

7th Heaven Studiolla järjestettiin 1-vuotis synttärit halloweenina. Lavalla nähtiin molemmat show-ryhmät, sekä minun, Wilman, Nannan, Iinan ja Marian sooloesitykset. Mielestäni tapahtuma sujui kaikin puolin loistavasti!

Itse tulin esityspäivänä ensimmäisenä paikalle, sillä minun piti olla vastaanottamassa maskeerajat paikalle. Kirsi ja Riikka tekivät show1 ryhmälle zombiemaskit ja niistä tuli aivan loistavat. Karmivan näköinen porukka tässä:Itse hoidin tuon puvustuksen. Oli erittäin mukavaa päästä silpomaan t-paitoja ja sukkahousuja :D Onneksi ehdimme treenaamaan koreografian kunnolla ja esitys meni loistavasti. Olen niin ylpeä tyttöjen debyytistä!

Itse pääsin mukaan show2 ryhmän esitykseen. Tosin en pahemmin tankoillut, sillä vaatetukseni ei sitä oikein sallinut ;) Tässä esityksessä oli mausteena hieman huumoria, kun zombiekoreo puolestaan oli vakavampi.

Olen tyytyväinen molempien ryhmien esityksiin. Nämähän siis olivat vasta ensimmäiset esitykset! Katsotaan mitä jatkossa saadaan aikaan ;)

Itse esitin omassa soolossani Pole Artia varten tehdyn koreografian, sillä tämä tapahtuma oli vain viikko Pole Artin jälkeen, enkä todellakaan jaksanut väsätä uutta koreografiaa. Sitä paitsi halusin esittää tämän koreografian paremmin kuin kisoissa, joissa lähes kaikki pieleen stressihikoilun takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti