lauantai 12. joulukuuta 2009

Kuulumisia taas

Blogissa on ehkä ollut hiljaista taas, mutta elämässä on kyllä tapahtunut. Kirjoittelen noista tapahtumista omat postaukset, mutta kirjoittelen tähän nyt kuulumisia ylipäätään.

Syksyllä lähti siis tankotanssin showryhmät pyörimään ja tahti on ollut kova. Molempien showryhmien kanssa esiinnyimme 7th Heaven Dance Studion Creepy Thrills Cabaret-halloween tapahtumassa. Show1 ryhmän kanssa teemme myös esityksen studion pikkujouluihin, jotka järjestetään tänä sunnuntaina eli 13.12. klo 14-16! Studion sivuilta löytyy tarkemmat tiedot, jos haluat tulla mukaan. Pikkujouluissa nähdään myös minun ja Wilman huikea duo ;) Show2 ryhmän kanssa puolestaan työstämme esitystä tammikuun Circus Ruska festareille ja show1 ryhmäkin esiintyy todennäköisesti helsingissä helmi-maaliskuussa.

Henkilökohtaisesti olen saanut treenattua jonkin verran ja kehitystäkin on tapahtunut. On vaan sellainen fiilis, että pitäisi saada panostettua huomattavasti enemmän tähän lajiin. Nälkä kasvaa selvästi syödessä. Olen oppinut mm. perhosen, jonka kanssa olen tapellut jo pitkän aikaa. En käsitä mikä siinä liikkeessä on ollut niin vaikeaa minulle, sillä nyt kun se loksahti kohdilleen, se tuntuu helpolta liikkeeltä. Lisäksi keksin viime sunnuntain treeneissä uuden istunnan, jota en ole itse koskaan aikaisemmin nähnyt , eikä kukaan muukaan ole myöntänyt nähneensä eli täytyypä ruveta keksimään nimeä liikelle.

Ilmeisesti treenit kahden tunnin unien jälkeen onkin hyvä asia, kun rupee mielikuvitus lentämään (oikeastihan se ei ole kovinkaan fiksua, mutta kun oli kaverin kanssa sovittu treenit, niin pakkohan se on treenata :D).

Clan Reggaetonin kanssa on myös pitänyt kiirettä. Keikkaa on tasaisin väliajoin ja kävimme keikalla jopa lahdessa asti. Seuraavan kerran meihin törmää Love Hotelissa 16.12. Hotel Room Service kekkereissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti