keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Hengissä selvittiin!

Nyt on Circus Ruskan keikka hoidettu. Lauantai meni yllättävän nopeasti ja nyt tuntuu, että esityksestä olisi jo ikuisuus. Ehkä se johtuu siitä, että jouduin heti kiinnittämään huomioni tämän iltaista Clan Reggaetonin keikkaa varten. Tänään siis tapahtuu taas Love Hotelissa ;)

Lauantaina heräilin aamupäivästä (työyö siis takana) ja aamupalan jälkeen lähdin heti Pakkahuoneelle, kenraaliin. En tajunnut ottaa treeni-/esiintymisvaatteita mukaan, sillä minulla oli käsitys, että päivällä olisi ollut vain tekninen läpimeno. Onneksi, ennen meidän vuoroa oli hyvin aikaa, niin ehdin tekemään vielä pienen kävelylenkin kotiin. Kenraali sujui melko hyvin, mutta itse kaaduin melko huolellisesti, kun tulin jousimiehestä alas. Huvittavinta siinä oli se, että pääsin itse liikkeestä turvallisesti alas, mutta siinä vaiheessa, kun kaiken piti olla ok, niin tasapaino petti. Noh, epäonnistunut kenraalihan tietää hyvää esitystä!

Kenraalin jälkeen selvisin kotiin syömään ja ompelemaan asua parempaan kuosiin. Asu oli nimittäin ihan liian iso leveyssuunnassa, sillä mitat oli ilmeisesti otettu väärin. Omin näppärin käsin sitten kavensin sivusaumat ja heti näytti paremmalta. Jatkossa olisi kyllä ihan asiallista hoitaa tuo vaatepolitiikka paremmin.

Kuuden pintaan valuimme kampaamolle laittautumaan. Laitoin kaikkien hiukset kuosiin ja olin onnellinen, että kampaus oli hyvin yksinkertainen geeliwetlook kampaus. Hiukset vaan märäksi ja geelin kanssa vedettiin kaikki hiukset taakse. Kirsi, joka teki myös zombiemaskeja halloween Pippoloita varten, teki meille liskomaskia. Kirsi on kyllä niin näppärä tekemään noita ja siinä ei kovin kauaa nokka tuhissut, kun kaikilla meillä oli puolet kasvoista sinisenä. Kiitos Kirsille jälleen! Saimme myös mielenkiintoisia katseita, sillä harva osaa olettaa näkevänsä lauantai-iltana hämärässä kampaamossa  liskoporukkaa :D

Kymmeneltä siirryimme Klubin puolelle ja siitä, hetken päästä pääsimmekin Pakkahuoneen takahuoneeseen. Ehdimme lämmittelemään hetken ennen shown alkua. Aika tuntui matelevan verhojen takana. Vaikka olimme ensimmäisiä esiintyjiä, niin jouduimme odottelemaan tovin takana, sillä yleisön piti päästä paikoilleen ja juontaja veti siinä ensin kymmenisen minuuttia settiä, jossa opetti myös yleisölle jonkun tanssin.

Itse esitys tuntui menevän hujahduksessa läpi. Pientä härdelliä siinä oli koko ajan ja se kuukausi lisää treeniaikaa ei olisi ollut pahitteeksi. Kokonaisuus kuitenkin näytti yllättävänäkin hyvältä, vaikka sitä säätöä oli paljon. Tässä lopputulos kahdesta eri suunnasta:

Vasemmalta puolelta
Oikealta puolelta

Oman setin jälkeen purimme tangot pikaisesti ja siirryimme lavan sivuun seuraamaan vielä muita esityksiä. Täytyy kyllä sanoa, että hienoja esityksiä oli. Pitäisi joskus käydä ihan katsomassa vastaavanlaisia tapahtumia maksavan asiakkaan roolissa.

Ihan hyvä fiilis siis jäi tuosta tapahtumasta ja seuraavalla kerralla sitten kaikki sujuu paremmin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti