perjantai 22. tammikuuta 2010

Lovely Wednesday


Olimme siis taas Clanin kanssa luomassa tunnelmaa Love Hotelissa kerran kuussa järjestettävässä Lovely wednesday tapahtumassa. Tämän kertaiset pippalot kulkivat nimellä Hotel Room Service part 2 eli samalla teemalla mentiin kuin edelliselläkin kerralla.

Itse hääräsin illan taas french maid asussa ja tällä kertaa sain kunnon korkkarit alleni. Rakastan platformeja ja mielestäni ne ovat huomattavasti mukavammat jalassa kuin normaalit korkokengät. Harmi vaan, kun tuollaisia kenkiä ei pysty käyttämään ns. normaalisti leimautumatta huoraksi. Kerran erehdyin laittamaan tuollaiset kengät baariin ja kyllähän siellä heti tultiin kysymään kuinka paljon yö maksaa :D Tämä tyttö ei vaan viihdy normaaleissa korkkareissa eli pitäydyn yleensä tennareita jalassa, kun ei voi nättejä kenkiä käyttää.


Alkuillasta tanssahtelimme vapaasti ja kiertelimme baaria ympäri. Alkuilta oli kyllä todella vaisu, mietitytti tuleeko ihmiset ollenkaan paikalle. Vaikea uskoa, että kaikki kuitenkaan tipattomalla olisi. Tanssisetti oli tällä kertaa melko pitkä ja siinä oli hieman uusia elementtejä. Aloitimme ensin french maidien kanssa ja tässä biisissä minulla oli tuolitanssisoolo. Rauhallisemman alun jälkeen Clan toi hieman intialaisia tuulia lavalle, reggaetonia kuitenkaan unohtamatta. Välissä taas me maidit pidimme fiilistä yllä, ja jokainen meistä kävi tekemässä oman pienen vapaamuotoisen soolon. Soolojen jälkeen Clan palasi kunnon reggaeton tykityksellä, jossa rynkytettiin kunnolla niin lantiota, rintakehää kuin olkapäitäkin. Itse palasin vielä kerran lavalle muiden maidien kanssa ja saimme biletykseen mukaan yhden kundin yleisöstä. Meininki alkoi jo olemaan katossa ja Clan tuli vielä vetämään loppuhuipennuksena kevään koreografian, jossa on paljon showelementtejä mukana. Jäimme parin maidin voimin vielä hetkeksi yleisön sekaan ja itse jopa tanssin hetken aikaa vielä loppuajasta. Kuviakin oli taas pakko ottaa (yllättäen) ja tässä näkyykin osa niistä.

Tämä taisi nyt olla viimeinen keikka Clanin kanssa nyt pieneen hetkeen, sillä aikatauluni ei anna myöten treenaamiselle tällä hetkellä. Täytyi asettaa asioita tärkeysjärjestykseen ja nyt täytyy panostaa muihin asioihin, sillä Clanissa pysyminen olisi vaatinut minulta liian paljon tällä hetkellä. Täysin en kuitenkaan aio luopua ryhmästä ja opettelen uusia koreoita muiden mukana, mutta muut reggaeton treenit sekä keikkailu jää nyt tauolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti