keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Kliseinen otsikko, mutta olkoon :D Tämä vuosi tosiaan tuo taas muutoksia elämääni. Tuntuu, että sen ajan, kun olen asunut Tampereella, elämäni on muuttunut tasaista tahtia. Kun yhden oven on sulkenut, niin toinen on auennut. Elämäntilanteeni takia joudun taas sulkemaan muutaman oven, mutta katsotaan mitä se tuo tullessaan.

Joudun karsimaan tanssitreenejä nyt rankalla kädellä ja joudun jättämään Clan Reggaetonin kanssa keikkailun, sillä keikkailuun vaativa treeni vie liian paljon aikaa ja energiaa tällä hetkellä. Ajattelin kuitenkin käydä ryhmän omalla tunnilla opettelemassa uusia koreografioita, jotta voin joskus palata remmiin mukaan, jos elämä näyttää siltä että pystyn taas treenaamaan täyspainoisesti ja pystyn kehittämään itseäni.

Tankotanssi pysyy kuitenkin vahvasti mukana, sillä sehän on myös minun työni. Sitä työtä tuntuukin riittävän urakalla. Showryhmien kanssa pitäisi puskea esityksiä melko hurjaa tahtia. Show2 ryhmän kanssa siis on tuo Circus Ruskan esitys REILU VIIKON PÄÄSTÄ! Show1 ryhmän kanssa alemme työstämään esitystä Helsingin reissua varten, joka on helmi-maaliskuussa. Vielä pitäisi tehdä 3 muuta esitystä ryhmien kanssa Tampereella järjestettävään showcase tapahtumaan. Niin ja helmikuussa olisi vielä yksityiskekkerit, johon olen lupautunut tekemään trion Wilman ja Iisan kanssa. Ajattelin hyödyntää siihen kesän tunneilla tehtyä koreografiaa, sillä en millä ehdi/jaksa suunnitella jotain ihan uutta.

Haluaisin myös kehittää itseäni. Sekä tanssin saralla, että muutenkin. Tämä jatkuva kirjoittaminen on osa sitä prosessia, sillä nyt tuntuu siltä, että haluan kirjoittaa, niin nyt kirjoitan. Yritän oppia luottamaan omaan fiilikseen ja pyrin nauttimaan elämästä sellaisena, kuin se on. Voi siis olla, että kirjoittelen tänne jatkossa myös hieman muuta löpinääkin kuin vain tanssijuttuja. Toki on myös mahdollista, että palaan pian taas normaalirytmiin ja kirjoitan vain parin tai kolmen kuukauden välein jotain :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti