tiistai 5. tammikuuta 2010

Kangas hankittu!

Olipa säätöä tuon kankaan kanssa. Totesin, ettei minulla ole aikaa lähteä metsästämään sitä kangasta muualta, sillä en omista autoa eli oli vaan tyydyttävä Euro Kankaan valikoimaan. Kävin tänään ensin piipahtamassa siellä ilman rahaa, sillä halusin tietää kuinka paljon kangas tulee kustantamaan. Pyysin apua tällä kertaa, sillä itse penkomalla en löytänyt sieltä mitään. Päädyimme palvelijan kanssa ensin siniseen paljettikankaaseen, jolla olisi ollut hintaa 29€ per metri. Onnekseni, kun palasin sinne rahojen kanssa, toinen palvelija huomasi, ettei tätä kangasta ollut tarpeeksi. Siinä sitten etsimme toista kangasta tämän paljettikankaan kaveriksi, mutta pähkäilyn jälkeen tulinkin siihen tulokseen, että otin pelkästään tätä toista kangasta. Tuli muuten hieman edullisemmaksi, sillä tämä kangas, jota loppujenlopuksi ostin, maksoi vain 3,90€ per metri.

Eihän tämäkään kangas ollut sitä mitä etsin, mutta parempi kuin ei mitään. Ajattelin väkertää asuihin myöhemmin paljettinauhasta suomumaista kuviota. Harmi vaan, kun tuohon Circus Ruskan tapahtumaan on liian vähän aikaa eli siellä joudumme olemaan ilman kuviointia. Noh, toivottavasti itse tanssi on sen verran näyttävä, ettei yleisö edes ehdi kaipaamaan hienoa kangasta :D

Laitetaanpa tähän loppukevennykseksi vielä yksi valokuva samoista treeneistä, joissa keksin tuon uuden istunnan. Liike on siis perhonen ja se on ollut pitkän aikaa minulle hyvin vaikea liike. Nyt se kuitenkin on alkanut sujumaan jotenkuten ja tässä on yksi todiste siitä. Paremmannäköisiäkin versioita olen tehnyt, tuo oli jo hyvin väsymyksestä tutiseva versio, mutta nyt sentään löytyy edes yksi valokuva kyseisestä liikkeestä.


Edit. Kiitoksen muuten Wilmalle tästä, sekä siitä istunta kuvasta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti