maanantai 7. lokakuuta 2013

Hysss

Hiljaista on jälleen ollut. Vietinpä tuossa melkein pari kuukautta ilmaan omaa konetta eli kirjoittamaan en ole päässyt, vaikka intoa olisi ollutkin. Summaillaanpas tässä nyt lyhyesti kuulumisia taas.

Tosiaan elämä on potkinut päähän sillä elektroniikkaa on hajonnut viimeaikoina tehokkaasti. Ensimmäisenä hajosi blenderi, pian sen jälkeen mikro päätti lopettaa lämmittämisen ja sen jälkeen läppäri veti ihan jumiin. Puhelinkin vetelee viimeisiään, saa nähdä kuinka kauan se kestää. Onneksi joulun alla tulee veronpalautuksia, jolloin saan tämän uuden läppärin maksettua ja sen uuden puhelimenkin hankittua.

Elämäntaparemontti on edelleen käynnissä ja matkalla on ollut niin ylä- kuin alamäkiäkin. Tuntuu, että sitä on koko ajan siinä aloituspisteessä, vaikka kyllähän sitä hitaasti kehittyykin koko ajan. Olen vaihtanut Fitfarmin leiristä BodyCampin leiriin ja olen kyllä tyytyväinen tähän päätökseen. BodyCampilla oli henkilökohtaisempaa valmennusta erittäin edulliseen hintaan ja henkilökohtainen valmennus on aina henkilökohtaista. Treenit ja ruokavaliot suunnitellaan juuri MINUN tavotteiden mukaan.

Sain valmentajakseni Markku Metsälän, joka on kyllä aivan loistava pt. Treenit on hyvin toiminnallisia ja ruokaa saa syödä ja ruokavaliota ei ole "pakko" noudattaa edes pilkulleen, vaan se toimii hyvänä runkona ja rehuja saa syödä niin paljon kuin sielu sietää, eikä edes satunnaisista herkutteluistakaan tule sapiskaa kunhan ne pysyvät satunnaisina. Touhussa on siis järkeä mukana ja Markku perustelee hyvin miksi tehdään niinkuin tehdään.
Viime perjantaina Markun käsittelyssä selkärääkissä
Kuva BodyCampin facebooksivuilta

Tankotanssirintamalla on tapahtunut sen verran, että työmäärä on lisääntynyt vajaasta viidestä tunnista lähemmäs kymmeneen tuntiin viikossa. Omat treenit on olleet vähissä, mutta olen päässyt nauttimaan parin maailman huipun tunneista, sillä Pole Academyllä on syksyn aikana vieraillut Pantera Blacksmith sekä Vladimir Karachunov. Nämä on kylä aina upeita ja hauskoja workshoppeja ja kummasti tulee treeni-intoa, vaikka tietyllä tavalla nuo hieman masentavatkin, kun sitä tajuaa kuinka ruohonjuuritasolla sitä itse puuhailee edelleen.
Yheiskuva Panteran 2 Hour Pole Manipulation- workshopin jälkeen
Kuva Pantera Blacksmithin facebooksivulta

Pyrin nyt jatkossa kirjoittelemaan ainakin pari kertaa viikossa tänne, antakaa piskaa jos ei posteja ala näkymään ;)

Niin, testasin muuten sitä The Good Morning-blogin vaniljajäätelöä ja ei se kyllä mua ihan vakuuttanut. Mä oon kyllä sellanen jäätelö- etenkin Ben&Jerry's fani, että eipä tuollaiset omat viritelmät tule lähellekään pääsemään. En sano, etteikö se olisi ihan hyvää ollut, mutta kyllä edelleen jos herkutella haluan, niin kyllä kaupasta lähtee sitten kunnon herkkua kyytiin. Ehkäpä tuollekin kuitenkin oma paikkansa on minunkin ruokavaliossa jos hieman haluaa noista normiruoista poiketa. Näkyillään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti