sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Kuvauksia ja keikkaa

Tämä viikko on ollut hieman poikkeuksellinen, sillä minulla on ollut normaalia enemmän keikkoja ja kävinpä myös taas ammattilaisen kameran edessä pyörähtämässä ;)

Kuvaukset oli keskiviikkona, mutta puhutaanpa ensin noista keikkahommista. Tällä viikolla tein poikkeuksellisesti myös arki-iltakeikan, sillä keikka oli Tampereella ja tuli lyhyellä varoitusajalla kyselyä pääsisinkö paikkaamaan kun aiemmin buukattu tyttö joutui perumaan. Keikka oli hyvin erilainen verrattuna muihin keikkoihin, sillä lokoilin vain paikoillani sängyllä. Olin nimittäin elävänä sushipöytänä! En ole ennen tällaista juttua kokeillutkaan, mutta totesin, että mikäs siinä kun yleensä tanssin kuitenkin hyvin niukissa vaatteissa, niin miksei sitä voisi myös maata paikoillaan. Vieraat kyllä tykkäsivät ja sushista tuli jostain syystä houkuttelevampaa ;)

Perjantai-illan sain myös viettää Tampereella ja kyllä se vaan on luksusta kun pääsee viikonloppunakin omaan sänkyyn nukkumaan. Enimmäkseen siis kiertelen ympäri Suomea ja lauatai-iltana olimmekin noin 400km päässä Tampereelta. Monet aina kyselee, että eikö se ole hirveän rankkaan tehdä noin pitkiä reissuja. Onhan se omalla tavallaan rankkaa, sillä autossa tulee istuttua paljon ja unet yleensä jää hyvin lyhyiksi, mutta ei se reissaaminen nyt NIIN kamalaa ole kun monet olettaa. Toki jos autossa istumista inhoaa, niin silloin ei ehkä kannata lähetä reissuhommiin, mutta itse olen tottunut tuohon ja meillä yleensä on vakioporukka, jolla kuljetaan. Jos taas yksin kulkee junalla, niin läppäri taas viihdyttää ihan mukavasti. Minusta on mielenkiintoista nähdä eri paikkoja ja ihmisiä. Tuossa hommassa on vaan omat hyvät ja omat huonot puolensa ihan niin kuin missä tahansa työssä.

Sitten niihin kuvauksiin. Kävin tosiaan Kari Vuorion kuvattavana ja tanko oli mukana. Karilla oli omat visionsa valojen ja varjojen leikittelyistä, mutta poseeraaminen luonnollisesti jäi minun kontolleni. Karin kanssa oli ihan mukavan leppoisaa työskennellä ja muutaman kuvan maistiaisten perusteella sieltä on muutenkin tulossa hyvää jälkeä. Sain tosiaan jo 3 kuvaa maistiaisiksi ja lisää on vielä tulossa myöhemminkin ;)




2 kommenttia: