keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Soo soo

Törmäsin eilen illalla erinomaiseen videoon, jossa on tärkeä sanoma. KATSOKAA!!!!

Ei saa!!! from Juha Jarvinen on Vimeo.

Noilla muksuilla on varmasti huomattavasti valoisampi tulevaisuus edessä kuin lapsilla, jotka pienestä pitäen istuvat pelikoneilla pelaten päivät pitkät. En muista omasta lapsuudesta kovinkaan paljoa, mutta sen muistan, että olin surkea kiipeämään puuhun, voimat ei tosiaan riittäneet pitämään itseä edes siellä leuanvedon yläasennossa staattisena jne.

Onneksi näitä asioita voi treenata myös aikuisena, mutta se vaan on taatusti miljoona kertaa vaikeampaa kuin lapsena. Sisäinen lapsi kyllä heräsi tuon videon myötä ja haluaisin omaankin kämppään vastaavanlaista "sisustusta".

Sitten leuanvetoprojektin pariin. Maanantaina tuli tehtyä kakkosviikon ensimmäinen treeni ja huomasi kyllä, että risteily varmasti painoi ja nää treenitkin on tullut melko tiiheeseen tahtiin eli tuo oli ehkäpä kaikista huonoin treeni näistä. Nyt tuli onneks taas huilipäivä väliin ja tänään sitten illalla viikon toinen treeni.

Ohjelmahan näytti siis tältä:
  • 1 (palautus 120s)
  • 1 negatiivinen (palautus 120s)
  • 1 negatiivinen (palautus 120s)
  • 1 negatiivinen (palautus 120s)
  • 1 negatiivinen
    (Paino 73,1kg)
Tältä näytti tekeminen:

2 kommenttia:

  1. Aika hurjaa menoa kyllä! Kieltämättä :D Melkein itteeki kauhistutti välillä!

    Tulee vähän mieleen yheltä työmaalata erään jätkän muksu. Vajaa pari vuotias ja hyppeli just kaikenmaailman tasoilta ja korkeuksista alas, tosin työmaalla isänsä syliin. Alottivat kesällä vesihiihdon ja ties mitä muuta sen kanssa tekivät ja harrastivat :D

    VastaaPoista