tiistai 29. lokakuuta 2013

Kruisailua

Perjantaiyönä mulle iski joku älytön ylipirteys juuri siinä vaiheessa kun olisi pitänyt mennä jo nukkumaan. Meninkin siis nukkumaan vasta siihen aikaan kun oma äitini taas varmasti oli jo herännyt :D Ehdin siinä kuitenkin muutaman tunnin nukkumaan ennen kuin oli lähdettävä Pole Academylle ohjaamaan risteilyseurani tuttaville (ja heidän tutuilleen) tankotanssin kokeilutuntia. Kyllä sielä joitakin tais pieni tankokärpänen puraista ;)

Tuon tunnin jälkeen oli vielä leuanvetohaasteen kolmannen treenin aika, jossa viimeisenä toistona oli jo 1 leuka merkattuna ohjelmassa. Treenin ohjelmahan siis näytti tältä:
  • 1 negatiivinen, palautus 120s
  • 1 negatiivinen, palautus 120s
  • 1 negatiivinen, palautus 120s
  • 1 negatiivinen, palautus 120s
  • 1
    (paino 72,6kg)
Kurkatkaahan siis videolta nousiko se ;)Tämän jälkeen lähdimmekin ajelemaan kohti Helsinkiä ja olimme hyvissä ajoin liikkeellä eli ehdimme rauhassa pysähtyä syömäänkin välillä ja silti olimme satamassa sen verran ajoissa, että hetken sai siellä terminaalissakin vielä istuskella.

Kun pääsimme laivaan, purimme rauhassa tavarat "hyllyille" eli yläsänkyjen reunojen päälle jonka jälkeen piipahdimme monien muiden tapaan taxfreessa heti sen auettua. Meidän ostokset vaan oli ehkä hieman erilaiset kuin monien muiden :D Alkoholin sijasta itse nappasin vain vesipullon ja herkuttelua varten tobleronea. Ystäväni ostokset olivat suurinpiirtein samoilla linjoilla, joskin hän osti myös hieman tuliaisia ja herkuksi hän hankki salmiakkipussin. Herkuthan luonnollisesti jaettiin suurinpiirtein puoliksi. Koitimme etsiä jotain hieman parempaakin ruokaa vielä illemmalla, mutta jouduimme tyytymään täytettyihin leipiin siinä vaiheessa kun toisena vaihtoehtona olisi ollut vain grilliruoka.

Asurumba olikin mielenkiintoinen kun kummatkin oli varautuneet mekoilla, mutta kun ne oli viritetty päälle, molemmat todettiin, että nyt jätetään mekoissa näyttäytymiset kuitenkin väliin ja jatkettiin hieman rennommalla vaatetuksella. Korkkarit kuitenkin jäi jalkaan ja itseälläni oli nämä ihanuudet, jotka sain eräältä tankotanssioppilaaltani lahjaksi.
Iron Fistin ihanuudet

Olisimme halunneet mennä heti tanssimaan, mutta discon musiikkeja pantattiin todella myöhään asti. Odottaessa kävimme siis katsomassa bändiä siellä toisella puolella seurasimme muiden toheltamista. Tanssilattialla olikin mielenkiintoista porukkaa ja välillä sai pelätä toisten puolesta, mutta se humalaisten tuuri on kyllä jotain ihan käsittämätöntä!

Kahdentoista jälkeen sitte pääsimme vihdoinkin tanssahtelemaan sinne discon puolelle ja tulipa siellä hieman temppuiltua myös tangollakin taas vaihteeksi. Kuviteltiin ottavamme siitäkin videomatskua, mutta seuraavana aamuna sitten huomattiin, ettei siitä mitään ollutkaan tallentunut :( En muuten oo koskaan tanssinu noin korkeilla koroilla ilman tankoa ja hieman kyllä jännitti mitä siitä tulee, mutta yllättävän paljon noillakin pystyi heilumaan. Päkiät kyllä rupesivat huutamaan hoosiannaa melko pian ja menimmekin suht ajoissa nukkumaan.

Seuraavana päivänä sitten lähdimme käymään maissa aamupalan jälkeen ja ostinkin sieltä itselleni parit uudet sukat sekä syyskengät. Laivalla heitinkin sitten vanhat rikkinäiset ja märät tennarit roskiin. Teki kyllä hyvää hieman kävellä ja saada raitista ilmaa. Kun palasimme laivalle, kävimme hieman uimassa ja saunomassakin. En kyllä tiedä voiko tuota uimista uimiseksi varsinaisesti sanoa kun allas oli kuitenkin kovin pieni, mutta tuli siinä edes muutama kierros uitua ns.kunnolla, mutta muuten keskityttiin enemmän vesivenyttelyyn ja pieneen jumppailuun. Meni muuten monta leukaa altaan kaiteella ;) (se vesihän ei yhtään keventänyt...). Tämän jälkeen sitten kävimmekin syömässä ja loppuaika ihan rentouduttiin.

Oli siis mukava risteily ja yllättävän pirteänä sitä palasikin reissusta, vaikka unet jäivätkin hieman vähäisiksi viikonlopun aikana. Tässä vielä pieni videokooste reissun aikana kuvatuista pätkistä.Kakkosviikon eka leuanvetotreenikin on jo tehty, mutta palataan asiaan myöhemmin. Nyt on aika painua pehkuihin. Hyvää viikon alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti