maanantai 4. lokakuuta 2010

Ensimmäinen Lite viikko takana

Nopeesti se aika vaan menee. Eka viikko on siis jo takana.

Torstai käynnistyi aamulenkillä, jossa oli testissä uudet kengät ja sauvakävelysauvat. Täytyy kyllä sanoa, että oli kyllä kannattavat ostokset. Kävely tuntui huomattavasti mukavammalta pyöreäpohjaisilla kengillä kuin noilla perus tennareilla ja sauvoilla sai hurjasti enemmän tehoa. Tuntuu, että sauvat myös rytmittivät paremmin kävelyä ja vauhti pysyi tasaisen nopeana. Ilman sauvoja siis hitaampi musiikki saattaa hidastaa tahtiani aina huomattavasti, sillä olen tanssija ja olen tottunu elämään musiikin mukaan. Jos joku nyt miettii, että miksi en sitten kuuntele vain nopeatempoista musiikkia lenkillä, niin iPodistani on siis näyttö sökönä enkä pysty valitsemaan soittolistoja vaan pystyn vaan kuuntelemaan randomilla musiikkia.Ilta meni normaalisti tankotunteja ohjatessa.

Viikonloppu olikin hieman haastavampi dieetin kannalta. Lähdin siis perjantaina Jämsään keikalle ja paluu oli vasta sunnuntaina. Ei ollu tietoa, että saanko siellä mihinkään eväitä kylmään, mutta uhkarohkeasti vaan tein tuolle koko ajalle omat eväät ja raahasin ne mukaan. Onneksi sain hotellin keittön kylmäkaappiin omat evääni eli en joutunu poikkeamaan ruokavaliosta lainkaan.Uudet kävelykengätkin oli pakattu mukaan ja lauantaina kävin tutustumassa Jämsän maastoon. Rutiinit siis pitivät poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta (okei, henkilövaakaa en jaksanu raahata mukaan eli lauantain ja sunnuntain aamupainot jäi ottamatta). Sunnuntaina oli tarkoitus käydä vielä salilla ennen tankotuntia, mutta kotiinpaluu olikin sen verran myöhäinen etten ehtinytkään treenaamaan. Eipä tuo maata kaatanu, vaan kävin tekemässä sen jalkatreenin tänään.

Paino on taas lähtenyt tippumaan mukavaa tahtia. Tiedä sitten onko se tankkauspäivän, ruokavalion muokkauksen vai Fastin Green Tea&Burnerin vaikutusta. Ehkä kaikkien yhdessä. Eikä sillä kai niin ole väliäkään, kunhan tuloksia tulee :)

Kävin tänään Sykkeellä järjestetyllä Biosignature-luennolla. Hurjasti oli mielenkiintoista asiaa ja liten jälkeen varmaan käyn analyysissä ja lähden hakemaan sitä MINULLE sopivinta ruokavaliota. Lisää asiasta voi lukea täältä . Aion kyllä käydä mittauksissa, jonka Syke myös järjestää.

Liikunnat:
To 30.9. (liten 4. päivä)
60 min Sauvakävely
70min Tankotanssi (flow 1 ohjaus)
70min Tankotanssi (showryhmän ohjaus)

Pe 1.10. (liten 5. päivä)
LEPO

La 2.10. (liten 6. päivä)
60 min Kävely

Su 3.10. (liten 7. päivä)
70 min Tankotanssi (showryhmän ohjaus)

Ma 4.10. (liten 8. päivä)
40 min Kuntosali (jalat)
20 min Kuntopyörä
60 min Tankotanssi (easy 1 ohjaus)
70 min Tankotanssi (showryhmän ohjaus)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti