sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Flunssasta on toivuttu ja vertailukuvia otettu

Tää viikko on nyt ollu tosi hiljasta liikkumisen suhteen. Ajattelin, että jos sitä nyt kerranki parantelis itsensä kunnolla ennen kun taas lähtee riehumaan. Olen siis käynyt ainoastaan opettamassa tankotunnit ja nekin olen ottanut todella iisisti. En jaksa niitä nyt erikseen merkkailla liikuntoina eli tämä viikko oli täysin lepoviikko.

Otin aamulla taas vertailukuvat ja mitat ja kyllähän sitä taas on eteenpäin menty. Tässä hieman taas numeroita:

Paino -7,1 kg
Reisi -2 cm
Lantio -8 cm
Vyötärö -9 cm
Rinnanalus -5cm

Kuvat voipi taas kurkkia TÄÄLTÄ

Tänää taas tankkaillaan hiilareita ja pari ensimmäistä satsia on syöty. Inhottaa valmiiksi jo se olo joka illalla odottaa (tai etenkin sen ensimmäisen leipäsatsin jälkeinen olo kauhistuttaa). Nyt sentään osaa jo varautua mahdolliseen pahaan oloon henkisesti. Katsellaan sitten huomenna oliko tämä päivä erilainen ku edellinen tankkaus.

Tankotanssin saralla painiskelen oman koreografian suunnittelun kanssa. Mikä ihme siinä on, että pystyn tekemään ryhmäkoreoita kohtuullisen hyvin, mutta sitten kun pitäisi itsellee väsätä soolokoreota niin mistään ei tule mitään? Sentään biisi ja meikki on suunniteltuna ja esiintymisasuki on melkein toteuttamista vaille valmis, mutta se oleellisin osa eli koreo ei ole kunnolla edes aluillaan. Noh, vajaan parin viikon päästä nähdään lopputulos. Ryhmällekin täytyy tehdä taas muutoksia Roxanneen, sillä edellinen esitys oli hyvin ahtaassa tilassa stagella tanssittuna ja nyt olisi sitten paljon tilaa ja 4 tankoa käytössä eli aikamoinen muodonmuutos koreolle tulossa vaikka runko toki pysyy samana edelleen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti