maanantai 11. lokakuuta 2010

Flunssaa puskee

Kyllähän sitä on jo odoteltukin. Muutaman kerran on ollut semmoinen olo, että nytköhän sitä tulee kipeeks, mutta tähän asti on kuitenkin pysytty terveenä. Lauantaiyönä töissä alkoi tuntumaan tukkoiselta ja silmät rupesivat vuotamaan. Sunnuntaina olo oli jo melko kamala ja onnistuin nukahtamaa kesken syömisen :D Heräsin kuitenkin sopivasti 10 minuuttia ennen tankotuntia, joten kengät jalkaan ja kurkut käteen ja menoksi. Otin tunnin ohjaamisen hyvin iisisti eli lämmittely onnistui ihan vaan huutamalla ja tanko-osuuskin meni oppilaiden demonstroidessa liikkeet toisille. Kuumetta ei enää ole, mutta olo on vielä sen verran epämääräinen, etten uskalla vielä hetkeen lähteä liikkumaan.

Lauantaina oli 7th Heaven Showryhmän esitys Ravintola Kahvillassa. Onneksi pääsin itse livahtamaan pois töistä keikan ajaksi. Täytyy kyllä sanoa, että tuo keikka oli mielenkiintoinen kokemus. Tila oli todella ahdas, mutta koreografian puolesta tähän oli kyllä varauduttu. Härdelli alkoi siitä kun huonekaluja piti saada pois tieltä, jotta meidän tanko mahtui esiintymisalueelle. Huonekalut roudattiin pihalle, kun muutakaan paikkaa niille ei ollut. Siitä sitten X-stagen roudaus sisään ja paniikki iski huomattuani, että työkalut ei ollutkaan mukana. Olivathan ne oikeasti mukana, mutta en sitten katsonut muista paketeista kun ne on aina ennen ollut siinä rungon paketissa. Noh, minähän sitten lähdin juoksemaan studiolle hakemaan niitä työkaluja, jotta tanko saatiin pystyyn. Siinä oli kaikenmoista muutakin pientä säätöä, en nyt jaksa ruveta kaikkea erittelemään :D

Itse esitys meni tytöiltä hyvin, vaikka lattiatilaa ei ollutkaan ihan niin paljoa, kun odotettiin. Yleisö oli hiljaa ja ja keskittyi esitykseen ja palaute oli hyvää. Ehkä nyt on taas muutettu joidenkin ihmisten käsitystä tankotanssista oikeaan suuntaan ;) Tässä hämärä video esityksestä. Ei ehkä saa ihan parasta kuvaa esityksestä, kun on kuvattu niin läheltä, mutta parempaakaan en tähän hätään saanut kuvattua. Musiikina El Tango De Roxanne, Moulin Rouge soundtrackiltä.



Liikunnat:

To 7.10. (liten 11. päivä)
60 min Sauvakävely
70 min Tankotanssi (Flow ohjaus)
70 min Tankotanssi (Show ohjaus)

Pe 8.10. (liten 12. päivä)
LEPO

La 9.10. (liten 13.päivä)
45 min Kuntosali (rinta, olka, ojentaja)
20 min Soutulaite
20 min Venyttely

Su 10.10. (liten 14. päivä)
LEPO (sairastelua)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti