torstai 19. huhtikuuta 2012

Tiedossa Supertoukokuu

Toukokuusta on tulossa melkoisen rankka. Tankostudioltamme on karsiutunut tehokkaasti ohjaajia pois ja toukokuussa meitä on vain kaksi ohjaaja ohjaamassa tunteja. Onneks vielä on muutama tyyppi hoitamassa tilaustunteja, mutta oma työmäärä tulee lisääntymään melko paljon. Tällä hetkellä ohjaan 7 tuntia viikossa, mutta toukokuussa ohjattavien tuntien määrä tuplaantuu. Tämän lisäksi olen alkanut taas esiintymään viikonloppuisin, joten töitä tulee yhteensä noin 60 tuntia viikkoon. Ennenhän tuo olisi ollut jo melkeinpä lomaa, mutta nyt kun tässä on reilu puoli vuotta tehnyt vain yhtä työtä, tuntuu tuo työmäärä taas hurjalta.

Kuva: Jose Ahonen

Tuli tosiaan tuo salijäsenyys hankittua ja ennen kuin tiesin tämän tulevan työmäärän ilmoittauduin Fitfarmin Superdieettiin, joka alkaa juurikin toukokuun alussa. Toisaalta kauhistuttaa kuinka tästä kaikesta jaksaa suoriutua, mutta toisaalta taas saattaa helpottaa tuota arjen pyörittämistä kun on tarkat aikataulut ja ohjeet syömiseen. Kokemuksesta tiedän, että työrumban keskellä jos ei ole selkeää ruokasuunnitelmaa, syön ihan mitä sattuu ja se taas näkyy kropassa.


Vaikka tämä nyt osuukin tähän kesän odotukseen, ei kyseessä oli mikään kesäkuntoon 2012 projekti, vaan haen pysyvää muutosta elämäntapoihin. Jos tästä toukokuusta selviän kunnialla, selviän taatusti jatkostakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti