torstai 1. joulukuuta 2011

Mikä siinä on niin vaikeeta?

Treenaaminen sujuu muiden seurassa ihan hyvin etenkin valmentajan edessä. Pystyn suunnittelemaan muille hyvän treenitunnin. Pystyn myös suunnittelemman muille koreografioita, mutta sitten kun pitäisi itse suunnitella itselle koreografia ja treenata sitä itsekseen, mikään ei tunnu onnistuvan.

Monesti olen yrittänyt suunnitella keikalle koreota, mutta aina kuitenkin olen päätynyt heittämään lonkalta jotain. Itsellä onneksi on vahva pohja tuohon hommaan eli esitykset sujuu, vaikkei suunnitelmaa olekaan. Ensi maanantaina olisi seuraava keikka tiedossa ja tänään yritin aloittaa suunnittelun ... vaan mikä olikaan lopputulos ...

Biisi tuli analysoitua ja totesin, ettei se ole kaikista helpoin biisi. Ei se mitään, tykkään haasteista. Seuraavaksi ajattelin tanssia vapaasti muutaman kerran biisiin, jotta edes muutama kohta alkaisi muotoutumaan. Biisi siis soimaan ja tangolle. Tästä lähti se alamäki. Edes ne ihan perusasiat ei suostunu sujumaan millään tavalla. Siis ne liikkeet joiden pitäis mennä vaikka unissaan. Yleisön edessä voin kyllä ottaa riskejäkin ja tehdä liikkeitä joista en ole 100% varma ja kyllä ne yleensä silloin sujuvat. En vain ymmärrä mikä siinä on tosiaan niin vaikeaa treenata yksin.

Enpä siis saanut noissa treeneissä mitään konkreettista aikaan, mutta onhan tässä vielä hurjat 4 päivää aikaa tuota kehittää. Nämä päivät ja illat toki on vaan jo täynnä ohjelmaa, mutta ei anneta sen häiritä. Viikonloppuna varmasti ehdin jo paperille kehittämään jotain, vaikka velvollisuus viekin Lahteen sukujuhliin. Maanantaina sitten olisi päivällä vielä aikaa treenata ja toivoa, että suunnitelmat toimivat. Aina on onneks tuo plan-B eli freestyle jos tälläkään kertaa tuo suunnittelu ei tuo tulosta.

Huomenna onkin ohjelmassa esiitymisasun ja maskin tarvikkeiden hankintaa. Jossain välissä pitäisi ehtiä tuo asukin tuunata ja testata toimiiko tuo mun maskeeraussuunitelma. Itse kun en ole ammattilainen kummassakaan hommassa, niin räpiköimiseenkin saa varata aikaa.

Niin mikäs keikka se on kyseessä? Kyseessä on siis Talentistakin tuttujen Flamman ja Uniton järjestämä Circus Night. Tarkempia tietoja löytyypi täältä: https://www.facebook.com/events/124675687644958/ Taitavien ihmisten kanssa saa olla taas tekemisissä. Tulee varmasti olemaan hieno kokemus!


Tekstin seasta löytyy vanhoja keikkalookkikuvia, aah niin kauniita :D


2 kommenttia:

  1. ihanat noi pinkit meikit! ja tsemppiä, kyllä sä jotain saat vielä aikaseks :)

    VastaaPoista
  2. Noh, enpä mä oikein saanu mitään paperille, kun ei ollut rauhallista paikkaa, jossa oisin päässy rauhassa suunnittelemaan :( Freestylellä siis mennään! Nyt pitäis alkaa tuota asua vääntämään, toivottavasti ei mee ihan koko yötä.

    VastaaPoista