lauantai 26. marraskuuta 2011

ValokuvauksiaTässäpä pieni kuvakollaasi tankokuvauksista, joita tässä syksyn aikana on ollut. Se on aina mukavaa, kun saa astetta hienompia kuvia kuin mitä omalla pokkarilla räpsimällä tulee.

Ensimmäisenä oli kuvaukset omalla studiolla luottokuvaajamme Sami Federleyn kanssa. Sami siis jaksaa ahkerasti käydä aina välillä kuvaamassa meitä ja kuvaa myös usein tankotapahtumia, joita täällä Tampereella on. Näitä kuvia tulee lisää vielä myöhemminkin, sillä niitä kuvattiin paljon! Tässä nyt tähän mennessä valmistuneet kuvat:

Seuraavat kuvaukset järjestettiin ystäväni Iisa luona ja kuvaajana toimi Juuso Haarala. Minulla oli muutaman idea kuvauksia varten, jotka romuttuivat syystä tai toisesta ja pikaisesti päätin napata kyseisen asun mukaan. Oli hieman kontrasti muihin kuvattaviin, kun kaikki muut oli laittautunut nätiksi ja itse vain sotken itseäni ja kuvaustilanteessa huudan, niin että naapurissa varmaan ihmeteltiin, että mitä ihmettä oikein tapahtuu :D Tässä sotkemisen ja huutamisen lopputulokset:


Viimeisimmät kuvaukset olivat sitten ihan valokuvausstudiolla. Tässäkin oli ihan muut suunnitelmat pohjalla, mutta sopivaa kuvauspaikkaa ei löytynyt, joten päätimme sitten kuvata suosiolla studiolla. Näistä kuvista on siis vastuussa Elise Kulmala ja asun sain lainanaan Biancanevestä. Aivan ihanat bikinit! Kuten huomatte, niin yksi kuvista on päätynyt blogin banneriksi ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti