sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Halloween

Vähän viiveellä tulee näitä juttuja, mutta eikös se parempi ole myöhään kun ei milloinkaan ;) Viikko sitten lauantaina siis juhlittiin halloweeniä monessa paikassa ja itse piipahdin toki meidän studion pippaloissa, mutta myös Salsa Pasiónin juhlissa. Esiinnyin siis molemmissa tapahtumissa, studiollamme showryhmän kanssa ja Salsa Pasionilla sitten vedin freestylesoolon. Videot puhukoot puolestaan:



4 kommenttia:

  1. Kiva freestyle ja biisi :) Eikö sun kädet hikoo???

    VastaaPoista
  2. Tite gripillä kuorruttaminen on aika kova sana ennen vetoja mun kohdalla :D Rupeen siis laittamaan ohuita kerroksia hyvissä ajoin ennen esitystä, niin pitää paremmin ku vaan kerran laittaminen =)

    VastaaPoista
  3. WAU!!
    En päässy halloween-bileisiin kattomaan teitä (luulin koko syksyn, että ne olis sunnuntaina ja lauantain olin tietenki töissä) mutta tosi hyvältä näytti videollakin! Vaikkaki heikko valaistus söi osan tankotempuista.. No oon silti tääl iha liekeissä. Kui siistii, et kaikki sheikkas täpöllä, semmosetki kenestä en ihan heti olis uskonu :D Selkeesti showryhmälle sopii myös tän tyylinen meininki :)
    Jee tytöt!!

    VastaaPoista
  4. Joo no kyllä tota sheikkausta kuitenki jo kesän alusta ruvettiin treenaamaan ;) Ihan mahtiryhmä kyllä on ku taipuu moneen tyyliin!

    VastaaPoista