tiistai 13. joulukuuta 2011

Retro Cupcakes!

Pakko hehkuttaa tännekin! Olen luotsannut 7th Heaven Showryhmää syksystä 2009 asti. Ryhmän toiminta on toki koko ajan kehittynyt ja kasvanut, mutta nyt on ihan uusi vaihde silmässä. Nyt ryhmällä on uusi nimi ja meillä on melkoiset suunnitelmat monen asian suhteen. Kuulumisia voi seurata facebooksivuillamme ;)

Olemme monesti aikaisemminkin miettineet ryhmän nimen vaihtamista, mutta emme ikinä keksineet riittävän hyvää nimeä. Tuo asia oli jo ehtinyt unohtua kokonaan kunnes yksi ryhmämme jäsen, joka oli joutunut olemaan paljon pois treeneistä ja oli tästä asiasta hieman ahdistunut, oli nähnyt unta jossa poissaolojen aikana ryhmän sisälle oli muodostettu uusi ryhmä, jonka nimi oli Retro Cupcakes. Tämä porukka oli tekemässä hienoja promokuvia ja muuta mukavaa. Kun kuulimme tästä unesta, totesimme tuossa olevan meidän uusi nimi.

Nyt sitten on suunnitteilla promokuvaukset, logo, ryhmän vaatteet, uudet esitykset ja kaikkea muuta mukavaa. Sunnuntaina kokoonnumme pähkäilemään yhdessä mitä kaikkea tulevaisuus voisi tuoda tullessaan. Saas nähdä mitä pähkähulluja ideoita saamme päähämme ja mitä niistä lähdemme toteuttamaan.

Täytyy kyllä sanoa, että tässä porukassa on niin loistava ryhmähenki, ettei mitään rajaa. Paras ryhmä ehdottomasti, jossa olen ikinä ollut mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti