lauantai 15. lokakuuta 2011

Tulenpyöritystä ilman tulia :D

Sain tuosta Flamman projektista kipinän päästä itsekin kokeilemaan tulenpyöritystä ja nyt on parit treenitkin jo takana. Tuliin tosin ei vielä olla koskettukkaan, mutta keppejä ja poita on pyöritelty. Hauskaa puuhaahan tuo tuntuu olevan ja halu oppia kasvaa koko ajan. Tähän asti on käytetty lainavälineitä, mutta kyllä kai sitä pikkuhiljaa voisi omiakin miettiä kun jatkossakin tätä aikoo harrastaa.

Käyn siis Tulikollektiivi Flamma ry:n treeneissä, jonne on tervetulleita kaikki tulenpyörityksestä kiinnostuneet. Suositusikäraja tähän harrastukseen on kuitenki 18. Treeneissä ei varsinaista opetusta ole, mutta osaavammat kyllä mielellään opastavat meitä aloittelijoitakin.

Onnekseni olen melko kärsivällinen ja jaksan treenata pitkänkin aikaa yksinkertaisia asioita eikä minulla enään ole hinkua oppia kaikkea mahdollisimman nopeasti. Tässä lajissa tulee varmasti seinä vastaan hyvin nopeasti jos perusteita ei jaksa hinkata tarpeeksi. Lohduttavaa oli huomata, että jo toisella kerralla tekeminen tuntu paljon luontevammalta eli jotain toivoa on joskus vielä päästä niiden tulienkin kanssa pyörittelemään.

Minullahan on jonkin sortin tulikammo, joten varmasti tulen jännittämään ensimmäistä tulien käyttöä todella paljon. Pelkohan ei kuitenkaan ole este, se on vain hidaste. Kyllähän tankotanssisakin on juttuja joita pelkään ja siitä huolimatta niitä teen tai vähintäänkin yritän tehdä. Pelot on tehty voitettaviksi ;)

Voisinpa koittaa seuraavissa treeneissä saada vähän videoituakin jotain. Onpahan sitten jotain vertailupohjaa kun kehittyy :D

Tähän loppuun voisin kuitenkin laittaa yhden tankoilukuvan, jonka on kuvannut Sami Federley. Näitä kuvia on siis tulossa lisääkin, mutta tässä nyt maisiaisina ensimmäinen valmis kuva:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti