maanantai 10. lokakuuta 2011

Omista treeneistä


Treenitilanteeni on parantunut huomattavasti viime talvesta/keväästä. Alkuvuodesta liikunnat tuli lähinnä töitä tehdessä, mutta muulle treenille ei aikaa jäänyt. Onnekseni saan liikkua töissä, joten ihan löhötessä ei tuokaan aika mennyt. Kesällä pääsin jo muutamille tankotunneilla oppilaan roolissa ja nyt syksyllä olen saanu lähestulkoon vakiinnutettua tietyt tunnit kalenteriini.

Olen ottanut pitästä aikaa muutamia edistysaskeleita pitkän jumittamiskauden jälkeen. Edellinen kehityskausi taisi olla noin vuosi sitten :D Yksi tavotteistani on kehittää heikkoa puolta ja tässä olen edistynytkin jonkin verran. Todisteena tässä heikomman puolen jade. Mielenkiintoista tässä on se, että rikkinäisen jalan takia tämä heikomman puolen jade näyttää paremmalta kuin se vahvempi puoli. Tekemistä tuossakin kuitenkin vielä riittää, että tuosta saa omaan silmään riittävän kauniin.



Kammoa minulle aiheuttaa kaikki liikkeet joissa pitää olla pää alaspäin käsien varassa. En siis edelleenkään kykene tekemään ayshoja, vaikka lahjakkaimmat niitä taitavat tehdä muutaman kuukauden sisällä aloittamisesta. Jotain keitystä tälläkin saralla on tapahtunu, sillä uskallan jo irrottaa jalat tangosta, vaikkei asento vielä vakaa ja tukeva olekaan. Ehkäpä minäkin vielä joku päivä opin! Tässä videota takanojasta ayshaan menosta:


Olen kaivannut jotain selkää tavoitetta. Jotain, mitä varten jaksaisin treenata kunnolla silloinkin kun ei oikein huvittaisi. Keksinpä sitten lähteä tavoittelemaan paikkaa tankotanssin SM-kisoihin 2013. Mikäli kisat järjestetään samoihin aikoihin kuin tulevana talvena, minulla on hieman reilu vuosi aikaa saada hakuvideo kasaan ja siitä sitten vielä muutama kuukausi saada esitys hiottua kilpailukuntoon mikäli tavoitteeni täytyy ja pääsen kisaan. Tästä siis alkaa SM-projekti.

Ensimmäisenä huutelin facebookissa, tämän jälkeen ilmotin tavoitteestani tankotanssifoorumilla ja nyt siis vielä täällä. Nyt jo niin moni ihminen tietää tästä, että enään ei voi pakittaa vaan homma on vietävä loppuun täyttyypä tavoite tai ei.

Olen löytänyt itselleni jo tankoiluvalmentajan ja vielä olisi hakusessa tanssi- ja voimisteluvalmentajat. Pyrin saamaan itselleni mahdollisimman hyvän verkoston, jotta saan tukea riittävästi silloinkin kun tekisi mieli heittää hanskat tiskiin. Nyt mennään eikä meinata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti