perjantai 24. syyskuuta 2010

Vähän venähti taas tauko :D

Ei kyllä ollut taaskaan mikään yllätys, että bloggailuun on tullut taukoa. Nyt taas tuntuu siltä, että haluan kirjottaa, joten kirjoitellaanpa sitten =)

Aloitellaanpa nyt vähän dieetti asioilla. Aloitin siis 23.8. FitFarmin ilmaisen Go Fat Go-haaseen. Haaste kesti neljä viikkoa ja tässä on minun saldoni tuolta neljän viikon ajalta:

Paino -3,8 kg
Reisi -1cm
Lantio -6cm
Vyötärö -6cm
Rinnanalus: -4cm

Piti laittaa tänne nuo vertailukuvat nätisti vierekkäin, mutta kun tuo kuvien asettelu tuntuu olevan niin pirun hankalaa tällä, niin käykääpä kurkkaamassa ne kuvat täältä.

Tuo virallinen haaste on siis päättynyt, mutta olen vielä tällä hetkellä jatkanut samalla ruokavaliolla. Sunnuntaina olisikin sitten vapaasyönti/tankkauspäivä. Olin alunperin ajatellut herkuttelevani tuolloin huolella, mutta tuntuu, että nykyään melkein noiden herkkujen ajattelukin luo pahan olon, joten taidan sittenkin vain mennä kiltisti Bullin tankkausohjeiden mukaan. Maanantaina sitten alkaakin 10 viikkoa kestävä Lite-jakso. Itse jatkan laihduttajat ryhmässä. Mielenkiinnolla odotan tuloksia =) Koitan nyt päivitellä tänne vähän fiiliksiä dieetin matkalta.

Treenit ovat koostuneet pääasiassa tankoilusta. Voisin nyt ihan tosissani yrittää raahata tän ruhon myös salille, sillä työkuvioni ovat hieman muuttuneet ja vapaa-aikaa löytyy enemmän kuin aiemmin. Olen aika laiskasti jaksanut kuvailla tankotreenejäni, mutta tässä nyt tämmöinen pieni klippi vielä viimeiseksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti