tiistai 2. kesäkuuta 2009

Tampere Open Showcase & Hip Hop Housen/Salsa Housen kevätnäytös

Tämä keväät esitykset ovat ohi. Toisaalta on hyvin helpottunut olo, mutta toisaalta taas tuntuu, että elämään tuli taas suuri tyhjiö, sillä molempia esityksiä varten on tehty suuri työ, mutta nyt molemmat on ohi. Molemmat esitykset menivät omasta mielestäni hyvin, vaikka toki parantamisen varaa on aina ;)

Tässä on siis tanssikoulun kevätnäytöksen lookkia. Clan Reggaetonin tyypilliseen tyyliin esiintymisvaatteet olivat näyttävät, kuin myös meikkikin. Enpä ole koskaan aikaisemmin käyttänyt megapitkiä keltaisia tekoripsiä :D Täytyy kyllä sanoa, että lavalle on aina mukavampi mennä, kun siihen on kunnolla valmistautunut myös ulkoisesti. Ei siinä oikein fiilistä saa, jos lavalle menee arkimeikissä ja -vaatteissa.

Tanssi sujui omasta mielestäni hyvin, vaikka alussa hieman horjahdinkin (jännitys tekee aina välillä pieniä tepposia). Miettikääpä 13 tyttöä tuossa kuosissa yhdessä lavalla sheikkaamassa ;) En malta millään odottaa, että pääsen itse näkemään esityksen DVD:ltä

Tällä porukalla puolestaan esiinnyimme Tampere Open Showcasessa. Itsellä oli aivan kamala jännitys päällä, sillä tämä oli ensimmäinen julkinen esitys, johon minä olin itse tehnyt koreografian. Onneksi olimme ehtineet treenata sen verran, että koreografia oli selkärangassa asti. Täytyy kyllä sanoa, että olen ylpeä omasta tuotoksesta näin ensimmäiseksi kerraksi. Paljon on vielä kehitettävää, mutta tästä on hyvä lähteä eteenpäin : ) Suuret kiitokset Iisalle ja Lauralle hyvästä työstä ja siitä, että jaksoitte treenata, vaikka välillä oltiin vähän heikossa hapessakin :D Tässäpä vielä tuo kyseinen esitys myös teidän nähtäväksi :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti