maanantai 22. kesäkuuta 2009

Clan Reggaetonista ja tankotanssikuvista ...


Näköjään kulutan hiljaista työpäivää kirjoittamalla blogitekstejä :D Pakko hehkuttaa vielä paria asiaa.

Tiiviskurssien jälkeen kuvittelin jo, että pääsen lepäämään, mutta Clan Reggaetonille tulikin keikka heti seuraavan viikon keskiviikolle eli tuo keikka oli 10.6. Tampereen Love Hotelissa. Meidän piti muutaman päivän varoitusajalla tämän uusimman koreografian lisäksi muistella viime syksyn koreografia ja tehdä vielä uusi tanssi. Jouduimme tekemään itse huomattavasti enemmän töitä, sillä koreografimme Angelina on loukannut jalkansa. Angelina näytti meille sen mitä pystyi ja meidän piti vaan yrittää napata uutta materiaalia parhaamme mukaan. Onneksi meidän ryhmässä on hyvä henki ja tsemppi päällä eli treeneistä selvittiin ilman hampaiden kiristelyä :)

Itse keikka sujui loistavasti ja saatiin yleisö todellakin villiksi ;) Tämä oli ensimmäinen keikka, jossa meillä oli tiukat vaatteiden vaihdot. Nopeissa vaatteiden vaihdoissa ei parane panikoida, sillä panikoidessa vaatteet jää yleensä jumiin ja mistään ei tule mitään. Mieli pitää vaan koittaa malttaa, vaikka on juuri tullut lavalta hirveässä adrenaliinimyräkässä. Kaikilla onnistui vaatteiden vaihdot hyvin ja itse ainakin annoin lavalla 100% itsestäni. Kaveri oli napsimassa kuvia keikalta eli myöhemmin (toivottavasti mahdollisimman pian) on luvassa myös kuvapäivitystä tästä keikasta!

Clan Reggaeton on saanut näköjään sen verran näkyvyyttä, että meitä halutaan jo Lahteen asti keikalle sekä nuorten olympialaisten päätöstapahtumaan. Jos haluatte tietää missä keikkailemme milloinkin niin liittykääpä ihmeessä facebookissa meidän fun clubiin http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/group.php?gid=89982504254&ref=ts ;)

Viime perjantaina kävimme ottamassa uusia tankotanssikuvia 7th Heaven Dance Studiolla ohjaajien kesken. Olipa muuten yllättävän rankkaa puuhaa. Ripottelen tänne noita omia kuvia pikkuhiljaa, mutta jos haluatte käydä vilkaisemassa suurimman osan kuvista (myös muiden kuvat) ni käykääpä 7th Heaven Dance Studion sivuilta kurkkaamassa galleriaa … sivuthan löytyvät osoitteesta www.tankotanssi.fi

Onpa muuten ollut jännä huomata, että ihmiset, jotka eivät tunne tankotanssia, pitävät niitä kuvia hienoimpina, joissa teen helppoja liikkeitä. Jos siis katsot jotakin kuvaa ja haluat oppia tekemään sen, se saattaa olla helpompaa kuin kuvitteletkaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti