keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Pohkeet jumissa

Tässäpä vielä toinen kuva noista SM-kisoista ;)Joo-o, eilen tuli treenailtua. Painelin kesken työpäivää tankotanssistudiolle ja kulutin lähes tunnin lämmittelyyn ja koreografiatunnin suunnitteluun (tai oikeastaan sen suunnitelman kokeilemiseen käytännössä). Yllätyin, että kaikki, mitä olin tässä pienessä mielessäni suunnitellut pienessä kopissa istuen, toimikin käytännössä eli en joutunut tekemään suurempia muutoksia siihen :)

Vajaan tunnin odottelun jälkee myös Sanna-Mari ( http://www.salsahouse.fi/tunnit.php?taso1=3&taso2=6 ) tuli paikalle ja pääsimme aloittamaan varsinaisen treenin. Sanna-Marin kanssa työstetään myös mun tanssitekniikkaa ja pyritään korjamaan kehon asentoja. Sanna-Marilla on kuitenkin vahva tausta tanssijana sekä pilatesohjaajana eli varmasti on tietotaitoa tarpeeksi mun kehittymisen maksimoimiseksi. Hän on myös tehnyt minulle sen venyttelyohjelman, joka koostuu siis lyhyemmästä joka päivä tehtävästä palauttavasta venyttelystä ja pidemmästä lepopäivänä tehtävästä syvävenyttelystä.

Ilta menikin reggaetonin parissa. Ensin treenailtiin tekniikka tunnilla lantion tekniikkaa eli lantiota pyöriteltiin, pompoteltiin, ravisteltiin sheikattiin jne. On muuten kohtuu vaikeeta hommaa ... Olen kuitenkin kehittynyt siinäkin hommassa melkoisen hyvin ja ainakin kuvittelen löytäneeni edes jonkun sortin rentouden siihen. Rentous on nimittäin avainsana kaikkeen sheikkaukseen liittyvässä. Ihmettelen kyllä sitä, miten tunti meni niin nopeasti, vaikka emme tehneet juurikaan mitään muuta ku perseen sheikkausta :D

Clan Reggaetonin tunnilla tanssimme taas korkkareilla ja näin tulemme varmaan tekemään ainakin tämän kevään. Korkkarit on ihan pirun nätit ja ne ovat todella mukavan tuntuiset jalassa (voisinpa koittaa ottaa viikonloppuna kuvaa niistä). Nyt sen kyllä tuntee pohkeissa, että on parina iltana tanssinu korkkareilla. Vaikka olen kyllä tunnollisesti venyttäny pohkeet joka ilta, niin aamulla kun heräsi, ensimmäinen havainto oli, että pohkeet on ihan pirun jumissa :D Tietyllä tavalla kiva tunne, mutta toivottavasti nää tästä päivän mittaan aukeaa.

Kaipa se täytyy tästä taas lähteä töihin, vaikka toi sänky tossa näyttäis paljon houkuttelevammalta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti