maanantai 6. huhtikuuta 2009

Maanantaiväsymys

Heräsin tänään yllättävän pirteänä, mutta iltaa kohti meno alkoi hyytymään. Sain kampaamolla suunnitelua mielessäni tämän kuun tankotanssikoreografian kokonaan, nyt vain täytyisi kokeilla toimiiko se käytännössä niin kuin suunnittelin. Yleensä kyllä joudun tekemään muutoksia käytännön kokeilun jälkeen, mutta suunnittelu on kuitenkin helpompaa, kun on joku pohja miltä lähteä liikkeelle.

Työpäivän jälkeen suuntasin nokkani kohta Hip Hop Housea ja menin reggaeton tunnille. Alkutunnista tehtiin rankkoja rintakehän rynkytyksiä ja pyörityksiä sekä vedettiin hetken aikaa freestyleä. Lopputunnista tehtiin uutta pätkää koreografiaan. Täytyy kyllä sanoa, että korkkareilla on kiva tanssia :) Ilmeisesti tässä on ajan kanssa tullut niin sinuiksi korkkareitten kanssa, että vielä kun alla on varsinaiset tanssikorkkarit, niin ne tuntuvat todella mukavilta jaloissa.

Tunnin jälkeen veto oli totaalisesti poissa. Koska contemporary jazzin opettajakin oli poissa päädyin tunnin odotteluajan jälkeen siihen, etten mene tunnille. Energiaa ei ollut yhtään jäljellä ja huomenna on kuitenki yli kolme tuntia treeniä eli ehkä on parempi välillä höllätä ja antaa kropan palautua edes vähän. Viime syksyn telomiset on tuonut hieman varovaisuutta tähän treenailuun, sillä en halua, että kroppa hajoaa taas totaalisesti. Parempi huilata päivä tai pari ku kuukaus tai pari.

Illalla vielä kevyet venyttelyt ja sen jälkeen unta kalloon. Toivottavasti huomenna on enemmän energiaa :)


Tämä kuva on vuoden 2007 hip hopin SM-kisoista, ne siis olivan mun elämäni ensimmäiset kisat ja hauskaa oli *hih* (ja juu, tää ei taas liittyny millää tavalla mihinkään ... löysin vaan tän kuvan ja ajattelin laittaa sen tähän piristykseks)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti