sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Mitä kuuluu, kukkuluuruu?


Kovin on hiljaista tyttöä taas oltu viimeiset kolme kuukautta. Taas tuli ulkopuolelta kehoitusta kirjoittaa tännekin jotain eli on mulla ainakin 2 lukijaa (jos vaan olisi jotain mitä lukea).

Mitäpä tänne sitten kuuluu? Noh, ihan perushyvää, mutta voisi ne asiat paremminkin olla. Syömiset on ollu sitä sun tätä ja elopaino ja olotila myös ovat sen mukaiset. Treenimotivaatiokin oli kadoksissa. Nyt koitan taas skarpata näiden suhteen ja ehkäpä tämä blogin kirjoittaminen taas voisi toimia pienenä lisämotivaatiobuustina. Varsinaisen motivaationhan täytyy tulla oman pään sisältä, mutta kyllähän se kummasti helpottaa jos on "julkisesti" tilivelvollinen.

Liityin Fitfarmin Bikini Challengeen, vaikka en sitä täysin 100% noudatakaan. Olen todistanut sen jo pariin kertaan itselleni, että dieettaaminen onnistuu hyvin tietyn ajanjakson ajan, mutta sitten kun antaa herkuille pikkusormen, niin se on sitten menoa taas. Pidän siis tuon ruokavalion rungon pohjana, mutta sallin itselleni kerran viikossa herkuttelun ihan "luvallisesti".

Kulunut viikko on kyllä mennyt täysin penkin alle. Edellisenä viikonloppuna olin risteilyllä ja siellä söin täysin vapaasti. Onnistuin venäyttämään myös pakarani reilu viikko sitten eli treenit on myös olleet pannassa ja tämä yhtälö on minulle todella huono. Nyt vaan taas paremmalla fiiliksellä eteenpäin, mennyttä kun on turha märehtiä sen enempää.

Tankotanssiakaan en ole pahemmin treenannut tässä talven/kevään aikana, mutta tänään sain raahattua itseni venyttelytunnille ja Pole Flex-tunnille. Piti kyllä ottaa todella varovasti, sillä kävin aiemmin päivällä myös Bikini Challenge miitissä ja nuo pyynikin mäkien ja rappusten käveleminenkin sai tuon pehvan ärtymään sen verran, etten uskaltanut varsinaisia miitin treenejä tehdä lainkaan. Kyllähän ne varmaan olisi sisulla vetänyt läpi, mutta todennäköisesti olisin vain loukannut tuon uudestaan tai vähintäänkin pitkittänyt paranemista. Nuo venyttely ja tankotunnit taas tuntuivat hieman auttavan kun teki kroppaa kuuntelemalla pehvan ehdoilla.Tässä taas täysin paikkansa pitävä kuvaa Leen Isabelilta. Tänään olisi voinut olla vaikkapa stringit jalassa sillä harjoittelimme 'illusionistia' ja 'titanicia' Pole Flex-tunnilla. Näidenhän piti olla minulle helppoja liikkeitä ja onnistuin niissä talvella ensiyrittämällä, vaikka oli vähän liikaa kangastakin välissä.

Hieman tärähtänyt kuva, mutta tässä oli ensimmäisiä kokeiluita.

Tänäänhän tuo ei onnistut ei sitten millään. Liekö syynä hiostava ilma vai taidon puute, mutta tunne oli enemmänkin tämä:


Nyt en jaksa enempää kirjoittaa tähän hätään, vaikka juttua kyllä riittäisi. Palaillaan astialle!

1 kommentti: