tiistai 27. syyskuuta 2011

Päätinpä taas ottaa itseäni niskasta kiinni!

Taas on tultu lusmuiltua tän blogin suhteen, mutta koitetaanpa taas päivitellä tätä vähän ahkerammin! Tässä välissä on ehtinyt taas tapahtumaan sitä sun tätä ja laittelen taas kuvia ja videoita näkyville menneistä jutuista.

Alkuvuosi menikin lähinnä töitä tehdessä. Kaksi päätyötä ja sivutyö vierellä ei vapaa-ajan ongelmia ollut. Treenitkin jäi vähille, mutta sentäs tankoilua opettaessa tulee väkisinkin jonkin verran liikuttua. Kesällä tein päätöksen lopettaa yritystoiminnan ja parhaillaan elän siirtymävaihetta eli yritystoiminta on loppunut, mutta joitakin hommia toki vielä on jäljellä. Nyt siis olen palkallisena Suomen Tankotanssi Oy:n listoilla. Enpä olisi muutama vuosi sitten uskonut, että tankotanssi voisi työllistää minut täysin.

Sitten niitä videoita:

Talvella kävimme showryhmän poppoon kanssa nääshallilla treenailemassa akrobatiaa ja tässä hieman otteita yhdestä treenistä. Ei ole kyllä yhtään omalla mukavuusalueella tuo akroilu, mutta kylläpä tuossaki jo kehitystä näkyy edellisiin treeneihin (joista ei kyllä ole videota :D)


Showryhmän kanssa kävimme esiintymässä Helsingissä järjestettävässä PoleVibes tapahtumassa. Tanssina oli vanha tuttu Hunter, mutta tuunattuna viidelle hengelle ja pyöriville tangoille. Haastetta siis riitti treeneissä ja tälläiseen kuntoon se saatiin esitykseen:

 

Tämän jälkeen alkoikin valmistautuminen Tampereen Showcaseen. Tänne oli valmistettavana Showryhmän sekä PolerBearsien esitykset. Itse esiinnyin siis karhujengissä.

Showryhmä:

 

PolerBears:

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti