maanantai 11. toukokuuta 2009

Burleskia ja balettia

Kirjoittelu on jäänyt taas vähiin kiireisen elämän takia, mutta pakko kirjoittaa hieman myöhässä yhdestä viikonlopusta. Sain nimittäin ammennettua hurjan määrän motivaatiota huhtikuun viimeisestä viikonlopusta. Perjantaina järjestettiin Big Band & Burlesque ilta Ilveksessä. Lähdimme kahden turkulaisen kanssa (jotka siis yöpyivät minun luonani) Katin luokse valmistautumaan. Kati laittoi meille taustamusiikiksi vanhaa jazzia, jotta pääsimme oikeaan fiilikseen. Meikkaaminen sujuu jo melko rutiinilla, vaikka täytyikin tehdä hieman erilainen meikki kuin normaalisti, mutta vaatteiden kanssa täytyi hieman kikkailla. Kampauksen teko oli myös mielenkiintoista, sillä vaikka olenkin hiusmuotoilija ammatiltani, niin nuo kampaukset ei ole kyllä vahvimpia puoliani, saati sitten vielä, että se kampaus täytyy väkertää omaan päähän. Tässä pari kuvaa lopullisesta lookista (harmi vaan, ettei hiuksen oikein erotu):




















Oli hienoa huomata ilveksessä, että kaikki olivat todella pukeutuneet teeman mukaisesti. Itse en ainakaan huomannut yhtäkään “tavista” siellä. Oikea big band loi fiilistä ja burleskiesiityjät loistivat säteilyllään lavalla. Itsellekin tuli kova hinku päästä esiintymään. Eihän se mahdotonta olisi … ehkä minutkin nähdään joskus tulevaisuudessa burleskilavoilla ;)

Sunnuntaina puolestaan päädyin Tampere-talolle katsomaan Rasta Thomas’ Rock The Ballet -näytöstä. Esitys oli aivan mahtava! En voi käsittää miten jotkut voivat tanssia NIIN hyvin. Balettia pidetään usein tylsänä, mutta tämä esitys kyllä uppoaa varmasti myös heille, jotka eivät tanssia ymmärrä. Itsellä meinasi tulla ihan tippa linssiin ihan vaan sen takia, että esitys oli niin hyvä :D Suosittelen tätä kaikille!

Tästä viikonlopusta sai kyllä aimo annoksen motivaatiota omiin treeneihin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti