tiistai 21. helmikuuta 2012

Alkuvuoden tiivistelmää

Joululomat tuli lusittua ja ei voi muuta kun todeta, ettei tuo lomailu sovi mulle, ei sitten yhtään. Innolla odotin arjen alkamista, mutta rytmit on ollut hieman sekaisin tuon loman jälkeen ja tosiaan on tuntunut, ettei ole ollu aikaa päivitellä tätä blogiakaan. Koitan tähän nyt tiivistää alkuvuoden fiiliksiä, katsoo jos jossain vaiheessa jaksaa sepostaa enemmänkin juttua.

Ennen kevätkauden alkua pääsin katsomaan Club Harhaa eli lavalla oli tällä kertaa taikureita. Taikuus onkin sellainen laji, josta itsellä ei ole juurikaan mitään käsitystä eli kerrankin pääsi yleisöön vain nauttimaan huikeista esityksistä. Normaalisti kun käyn katsomassa esityksiä lähinnä lajeista, joita itsekin harrastan, niin taikuudesta pystyi nauttimaan ihan eri tavalla.

Tammikuun puolessa välissä kävin kokeilemassa Hoop Dancea Matahoopsin järjestämällä alkeisworkshopissa. Oma vanne tuli hankittua samalla ja jonkin verran olenkin omalla ajallani muistellut workshopin juttuja läpi. Yllätyin siitä, kuinka paljon sitä pystyikään tekemään heti ensimmäisellä kerralla, mutta matkaa kyllä on vielä siihen, että tuon vanteen saa liitettyä saumattomasti kehon liikkumiseen.

Tammikuun lopussa pääsin ihastelemaan upean Circus Ruska festivaalin antia. Olen pitkään haaveillut pääseväni mukaan festivaalihumaan, mutta aikataulut ei ole aikasemmin natsanneet. Tällä kertaa oli viikonloppu vapaana ja hankin festiivaalipassin ja kävin katsomassa kaikki esitykset. Ei voi kun ihmetellä sitä taitoa ja luovuutta. Jäi kyllä todella positiivinen fiilis ja aion jatkossakin pyrkiä pääsemään paikalle!

Helmikuun alussa aloitin Uniton järjestämän trikkauksen alkeiskurssin, mutta koska treenit ovat työajallani, en ole ihan joka kerralle ehtinyt mukaan. Voimistelutreeneistä on kyllä ollut todella paljon hyötyä näihin treeneihin, enkä ole joutunut häpäisemään itseäni kuten oletin tapahtuvan :D Rankkaa ja haastavaa puuhaahan tuokin on, mutta kivaa kuin mikäkin. Mielenkiinnolla odotan jatkoa.

Uusia tankokuviakin on taas tulossa sillä Club Harhassakin esiintyvä taikuri Jose Ahonen kuvasi minua. Tällä viikolla saan mahdollisesti julkaisukelpoisia kuvia, joten stay tuned!

11.2. piipahdin Seinäjoella Pole-a-holicin Dance for Valentine tapahtumassa vetämässä Polesque with Chair workshopin. Teimme simppelin koreografian tangolla ja tuolilla ja yllättävän hyvin porukka tuon nappasi lyhyessä ajassa. Samalla näin toki sensuellin tankotanssin hengenheimolaistani Riikkaa, joka tuolla Pole-a-holicilla ohjaa tunteja.

Viime viikonloppuna kävin HE fysion järjestämäällä kinesioteippauskurssilla. Kysessä oli parin tunnin (okei, meni siinä kyllä lähemmäs kolme tuntia ennen ku sieltä pois selvis) briiffaus alkeisiin eli vähän historiaa, jonka jälkeen käytiin läpi kinesioteipin ominaisuuksia ja hyötyjä. Nopeasti siirryttiin myös itse teippaamiseen. Muutama tekniikka tuossa ehdittiin käymään läpi ja itsekin sain parini olkapääkivun katoamaan parilla teipillä. Uskomatonta, mutta totta. Tästä haluan oppia enemmänkin.

Loppuun vielä video joulukuun Circus Nightin keikasta:


2 kommenttia:

  1. Tuo teippaus kyllä toimii tosi hyvin. Yks fyssarikaveri teippas ton selän pari kertaa syksyllä , niin kivut väheni yli puolella. Muistas ny kirjotella, kun mutki usutit siihen ;)

    VastaaPoista
  2. Kyllähän mä muistan, kun vaan ehtis :D

    VastaaPoista